Новости за 12.08.2023

Новий Volkswagen Tiguan 2024 повністю розсекретилиНовий Volkswagen Tiguan 2024 повністю розсекретили
Новий Volkswagen Tiguan підросте в розмірах і стане виразнішим на вигляд. У лінійці моделі будуть одразу дві потужні гібридні версії.
Ринковий дебют електричного Ford Explorer відкладається на шість місяцівРинковий дебют електричного Ford Explorer відкладається на шість місяців
Серійне виробництво електрокросовера на новому майданчику мало розпочатися у вересні, але 10 серпня Ford повідомив співробітників, що запуск відкладається.
General Motors готує стильного електричного конкурента Ford BroncoGeneral Motors готує стильного електричного конкурента Ford Bronco
Новий позашляховик Chevrolet отримав стильний дизайн і може скласти конкуренцію Ford Bronco. Новинка вирізняється тридверним кузовом з короткими переднім і заднім звісами.
Електромобіль BMW i5 отримав ефектний набір M PerformanceЕлектромобіль BMW i5 отримав ефектний набір M Performance
Електричний седан BMW i5 та його «родич» з ДВЗ отримали широкий пакет аксесуарів від підрозділу M Performance, які надають машині спортивного стилю та індивідуальності.
У серпні очікується збільшення обсягів американського ДП у ПольщуУ серпні очікується збільшення обсягів американського ДП у Польщу
Протягом серпня в порти Польщі потрапить щонайменше 124 тис. тонн дизельного пального американського виробництва.
Тюнінг-ательє Classic Recreations показало спорткар у ретростиліТюнінг-ательє Classic Recreations показало спорткар у ретростилі
Спорткар оснастили 1000-сильним двигуном V8 із компресором. Загалом буде виготовлено 10 екземплярів Diamond Edition Carbon Fibre Race Car Shelby Cobra Race Car.
Компанія Audi розробляє «електрифіковану» підвіскуКомпанія Audi розробляє «електрифіковану» підвіску
Audi не задоволена наявними системами підвіски і подала патент на захист нового винаходу, згідно з яким амортизатор керується за допомогою індукції.
На Херсонщині відновили два мости, які були знищені внаслідок російської агресіїНа Херсонщині відновили два мости, які були знищені внаслідок російської агресії
На Херсонщині у Бериславському районі відновили два мости, які були знищені через російську військову агресію.
Культовий BMW M3 80-х перетворили на 405-сильний спорткарКультовий BMW M3 80-х перетворили на 405-сильний спорткар
BMW MH3 3.5 Turbo оснастили 405-сильним двигуном від Alpina B7 S Turbo. Також спорткар отримав змінений кузовний обвіс і був перефарбований.
У покинутому гаражі виявили унікальний Porsche 356У покинутому гаражі виявили унікальний Porsche 356
Porsche 356 - перший автомобіль німецького бренду і одна з найшвидших його моделей. Цей задньомоторний спорткар успішно виступав на багатьох ралі, включаючи «24 години Ле-Ману», Targa Florio, Carrera Panamericana та Mille Miglia.
Новий Cadillac Escalade IQ не отримав підтримку Apple CarPlay і Android AutoНовий Cadillac Escalade IQ не отримав підтримку Apple CarPlay і Android Auto
GM вважає, що його передові технології для електромобілів найкраще використовуватимуть внутрішній інтерфейс замість того, щоб передавати керування операційним системам Apple, або Android.
Українські волонтери переробили трофейний броньовик у командно-штабну машинуУкраїнські волонтери переробили трофейний броньовик у командно-штабну машину
ВПК «Урал» тепер має пункт керування й стабільний звʼязок, що допоможе українським військовим при веденні бойових дій.
ОККО та «Повернись живим» передали силам ТрО повну партію крупнокаліберних кулеметівОККО та «Повернись живим» передали силам ТрО повну партію крупнокаліберних кулеметів
Мережа ОККО та Фонд «Повернись живим» передали підрозділам тероборони першу партію зброї - 200 крупнокаліберних кулеметів, які закуплено завдяки ініціативі «ОКО ЗА ОКО 2. Озброїмо ТрО до зубів».
Фотографи помітили «заряджений» електромобіль MINI CooperФотографи помітили «заряджений» електромобіль MINI Cooper
Але на днях стало відомо, що також варто очікувати більш «гарячий» варіант електромобіля від John Cooper Works.
General Motors презентував бюджетний сімейний кросоверGeneral Motors презентував бюджетний сімейний кросовер
Новий Wuling Almaz - доступний семимісний кросовер на базі Chevrolet Captiva. Модель запропонована в бензиновій і гібридній версіях.
Кияни створили для фронту електроквадроцикл HIMAKSКияни створили для фронту електроквадроцикл HIMAKS
Кияни представили електроквадроцикл HIMAKS, що моє запас ходу 150 км та може доставляти до 300 кг вантажу разом із екіпажем, зокрема, евакуйовувати поранених з поля бою.
Ford Bronco отримав нову версію з яскравим оздобленнямFord Bronco отримав нову версію з яскравим оздобленням
2024 року моделі Ford Bronco виповнюється 58 років. Ford на честь такої дати пропонує кілька спецверсій легендарного позашляховика.
Які моделі у липні купували в корпоративному секторі УкраїниЯкі моделі у липні купували в корпоративному секторі України
Найчастіше юридичні особи в Україні купують нові автомобілі. У цьому сегменті найбільший попит мають кросовери.
Volkswagen готує оновлення восьмого покоління GolfVolkswagen готує оновлення восьмого покоління Golf
Volkswagen відзначить 50-річчя Golf у наступному році випуском оновленої моделі восьмого покоління, і генеральний директор компанії Томас Шефер натякнув, що це може бути остання версія хетчбека з двигуном внутрішнього згоряння.
Поляки продають в Україну газ із США дешевше, ніж він коштує у портуПоляки продають в Україну газ із США дешевше, ніж він коштує у порту
Причина аномально низьких цін на скраплений газ із США на українському кордоні полягає у тому, що здебільшого це не американський продукт.
Компанія Porsche винайшла інноваційний глушник для поліпшення аеродинаміки автоКомпанія Porsche винайшла інноваційний глушник для поліпшення аеродинаміки авто
Глушник також одночасно виконуватиме роль заднього дифузора. Це позитивно позначиться на загальній аеродинаміці автомобіля.
На базі пікапа створили антидроновий комплекс для ЗСУНа базі пікапа створили антидроновий комплекс для ЗСУ
РЕБ, на базі пікапа Mitsubishi L200, продемонстрували на iForum 2023, що 10 серпня пройшов у Києві. На даху встановили потужні антени, а в кузові - блок генераторів і підсилювачів.
Iveco презентувала лінійку комерційних електромобілів зі змінними акумуляторамиIveco презентувала лінійку комерційних електромобілів зі змінними акумуляторами
Новий Iveco e-Daily поставляється з акумуляторами трьох розмірів - 37, 74 і 111 кВт.год, яких достатньо для запасу ходу від 118 до 507 км за циклом WLTP.
Daihatsu презентувала електричний фургон з футуристичним дизайномDaihatsu презентувала електричний фургон з футуристичним дизайном
Фургон Daihatsu Vizion-F призначений для комерційних перевезень. Модель заснована на Daihatsu Gran Max Van, який має великий попит в Індонезії.
Як проїхати 2000 км з мінімальною витратою пальногоЯк проїхати 2000 км з мінімальною витратою пального
Щоб почистити двигун і паливну систему машини, не відвідуючи СТО, можна використовувати спеціальні присадки в пальне для бензинових і дизельних автомобілів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015