General Motors презентував бюджетний сімейний кросовер

17:56 12.08.2023
General Motors презентував бюджетний сімейний кросовер

На автошоу в Джакарті дебютував новий Wuling Almaz. Недорогий сімейний кросовер пройшов модернізацію і надійде в продаж за ціною від 28 750 доларів. Про це повідомляється на офіційному сайті автовиробника.

Бренд Wuling робить ставку на доступні електрокари, але випускає і моделі з бензиновими двигунами. Кросовер Almaz є більш доступною версією моделі Chevrolet Captiva другого покоління. Нагадаємо, що співвласником Wuling є концерн General Motors.

Новий Wuling Almaz досягає 4,65 м у довжину при колісній базі 2,75 м. Він відрізняється від побратима Captiva дизайном передньої частини з широкою решіткою радіатора і «двоповерховою» діодною оптикою.

У салоні в топовій версії встановлено віртуальну панель приладів і великий тачскрін портретного формату. Якщо новий Chevrolet Captiva доступний у версіях на 5, 6 і 7 місць, то Wuling Almaz виключно семимісний.

Комплектація кросовера включає клімат-контроль, камеру заднього виду, панорамний дах, адаптивний круїз-контроль і систему контролю смуги руху.

Кросовер Wuling Almaz доступний з 1,5-літровим турбомотором на 140 к.с. або 174-сильною гібридною установкою. В обох випадках привід - виключно передній.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015