Новости за 11.12.2023

Компанія Nissan презентувала новий Note 2024Компанія Nissan презентувала новий Note 2024
Nissan Note 2024 змінився зовні та став багатше укомплектований. Компактний хетчбек оснащений економічною гібридною установкою.
Lamborghini Urus перетворили на шестиколісного монстраLamborghini Urus перетворили на шестиколісного монстра
Lamborghini Urus - один із найбільш вражаючих автомобілів у світі, але, схоже майстри компанії South Florida Jeeps вирішили, що це не так.
Volkswagen хоче у співпраці з Renault випускати недорогий електрокарVolkswagen хоче у співпраці з Renault випускати недорогий електрокар
VW веде з французами попередні переговори про спільну реалізацію цього амбітного проекту, але деталі можливої угоди поки що засекречені.
Huawei звернулася до Audi та Mercedes з пропозицією інвестувати в себеHuawei звернулася до Audi та Mercedes з пропозицією інвестувати в себе
Китайська компанія Huawei Technologies звернулася до Mercedes Benz і Volkswagen Audi з питанням, чи зацікавлені вони в купівлі невеликих пакетів акцій її компанії з розробки програмного забезпечення і компонентів для «розумних» автомобілів.
Представлено розкішну електричну «маршрутку» LEVC L380Представлено розкішну електричну «маршрутку» LEVC L380
Новий LEVC L380 - обтічний електричний мінівен із чотирма рядами сидінь. Він оснащений 272-сильним мотором і здатний проїхати 600 км без підзарядки.
У Японії представлено оновлений Mitsubishi OutlanderУ Японії представлено оновлений Mitsubishi Outlander
Mitsubishi оновила Outlander четверте покоління для внутрішнього ринку. Зовні кросовер практично не змінився. З нового - лише два варіанти фарбування кузова.
В Росію через Білорусь відправили люксових авто на 100 мільйонів доларівВ Росію через Білорусь відправили люксових авто на 100 мільйонів доларів
Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну через Білорусь на територію Росії ввезли близько тисячі преміальних європейських машин загальною вартістю близько 100 мільйонів доларів.
Годинник на честь Ford Mustang коштує дорожче автомобіляГодинник на честь Ford Mustang коштує дорожче автомобіля
Годинник Breitling, натхненний красенем Ford Mustang Tourbillon, увійшов в елітну номенклатуру всього з трьох розкішних хронометрів Ford Mustang, Shelby Cobra та Chevrolet Corvette.
Агентство відновлення почало модернізацію пунктів пропуску на кордоні з МолдовоюАгентство відновлення почало модернізацію пунктів пропуску на кордоні з Молдовою
Це важливо для економіки країни, яка воює, вважають в агентстві. Адже більшість імпорту та експорту зараз транспортується саме автошляхами.
Зібрано останній Chrysler 300CЗібрано останній Chrysler 300C
Chrysler завершив серійне виробництво одного з найяскравіших представників класичних американських седанів 300C.
Менше за 35 грн/л: LPG продовжує дешевшатиМенше за 35 грн/л: LPG продовжує дешевшати
За вихідні (з 8 по 11 грудня) середня роздрібна ціна на автогаз зменшилася на 0,32 грн, до 34,94 грн/л.
Mercedes-AMG показав процес складання двигунів для гіперкарів PaganiMercedes-AMG показав процес складання двигунів для гіперкарів Pagani
Німецька компанія є постійним постачальником агрегатів для італійського бренду. Зараз Mercedes-AMG дозволив усім охочим побачити, як збираються двигуни для Pagani.
Названо найнадійніші та найбільш ненадійні автомобілі сучасностіНазвано найнадійніші та найбільш ненадійні автомобілі сучасності
Дослідження показало, що найнадійнішими є моделі японських марок. Також зазначається, що електромобілі більш проблемні, ніж бензинові авто.
Електричний позашляховик Scout дебютує раніше, ніж всі очікувалиЕлектричний позашляховик Scout дебютує раніше, ніж всі очікували
Керівництво відродженого бренду Scout підтвердило, що його перша модель дебютує в третьому кварталі 2024 року як позашляховик, а згодом на ринок вийде й пікап.
На продаж виставили 27-річну Mazda Millenia у стані нового автоНа продаж виставили 27-річну Mazda Millenia у стані нового авто
В американському Фредеріксбурзі (штат Вірджинія) виставили на продаж седан Mazda Millenia (в нас на ринку вона називалась Xedos 9) 1996 року випуску.
Вантажівки DAF XF отримали нагороду за сталий розвитокВантажівки DAF XF отримали нагороду за сталий розвиток
Компанія DAF Trucks отримала важливу нагороду «European Transport Award for Sustainability» (ETPN) за свою серію DAF XF нового покоління для далеких перевезень.
Через обвал продажів Lexus раптово знизив цiни на седани ES у КитаїЧерез обвал продажів Lexus раптово знизив цiни на седани ES у Китаї
Компанія Lexus оголосила про значні знижки на седани ES через зменшення обсягів продажів у Китаї. Розпродаж охопить майже всі комплектації седана.
Новий Renault Captur 2024 суттєво зміниться зовні та всерединіНовий Renault Captur 2024 суттєво зміниться зовні та всередині
В інтернет потрапили патентні зображення нового Renault Captur 2024. Компактний кросовер В-класу пройде планову модернізацію та може бути представлений до кінця нинішнього року.
Tesla надіслала листи передзамовникам Cybertruck із закликом «готуватися»Tesla надіслала листи передзамовникам Cybertruck із закликом «готуватися»
Кілька передзамовників Cybertruck отримали електронні листи з проханням «підготуватися до доставлення». Це може свідчити про наближення запуску публічних постачань цієї моделі.
Ford E-250 перетворили на компактний «будинок на колесах»Ford E-250 перетворили на компактний «будинок на колесах»
Для багатьох із нас кемпер асоціюється з чимось габаритним. Але це не стосується проєкту дівчини Кет, який вона побудувала власними руками на базі фургону Ford E-250 2007 року.
Hyundai і KIA придумали шини з вбудованими зачепамиHyundai і KIA придумали шини з вбудованими зачепами
Hyundai та KIA розробили шину із вбудованими «ланцюгами протиковзання». Технологія досить цікава, але вимагатиме серйозної зміни конструкції всього колісного вузла.
Представлено перший суперкар з ЛитвиПредставлено перший суперкар з Литви
Новий Rhino RR01 - легке обтічне купе для треку з величезним антикрилом. Його можна купити без мотора або ж оснастити 480-сильним V10.
Сили ТрО отримають зброї на 400 мільйонів гривень - ініціатива «ОКО ЗА ОКО 2» успішно завершенаСили ТрО отримають зброї на 400 мільйонів гривень - ініціатива «ОКО ЗА ОКО 2» успішно завершена
10 грудня мережа ОККО і фонд «Повернись живим» оголосили про завершення спільного проєкту «ОКО ЗА ОКО 2. Озброїмо ТрО до зубів». Усі заплановані 400 мільйонів гривень на зброю для підрозділів територіальної оброни зібрано.
LPG в гурті дешевшає з приголомшливою швидкістюLPG в гурті дешевшає з приголомшливою швидкістю
Ціни на скраплений газ демонструють стрімке зниження у гуртовому секторі українського ринку.
Команда дизайнерів CITROEN OLI отримала три нагороди за дизайн автоКоманда дизайнерів CITROEN OLI отримала три нагороди за дизайн авто
Під час другої церемонії вручення нагород CDN People Awards, яка відбулася в Лондоні 7 грудня, Citroen отримав три нагороди для команди дизайнерів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015