Електричний позашляховик Scout дебютує раніше, ніж всі очікували

21:28 11.12.2023
Електричний позашляховик Scout дебютує раніше, ніж всі очікували

Керівництво відродженого бренду Scout підтвердило, що його перша модель дебютує в третьому кварталі 2024 року як позашляховик, а згодом на ринок вийде й пікап. Генеральний директор Scout Скотт Кео оприлюднив цю інформацію в інтерв’ю Automotive News, а також інші конкретні подробиці щодо майбутніх електричних позашляховиків.

«Оскільки Scout був легендарним брендом міцних позашляховиків, ми втілимо його в життя в першу чергу. А пікап ми запустимо, скажімо, через шість-сім місяців», - уточнив він.

Кео також підтвердив участь Magna Steyr у розробці електромобілів Scout. Однак він зазначив, що виробництво авто відбуватиметься в Америці, зокрема в Південній Кароліні, і що інженери Scout будуть тими, хто «керуватиме» розробкою.

Минулого місяця Volkswagen, як повідомляється, інвестував майже 500 мільйонів доларів у Magna Steyr для електромобілів Scout. Австрійська фірма відома розробкою Mercedes-Benz G-Class.

Крім того, Кео заявив, що новинки будуть використовувати власну платформу. За його словами, розробку дизайну шасі вже завершено.

Таким чином, мине менше року, перш ніж Scout представить свій серійний електричний позашляховик. Ймовірно, ми побачимо тизери на початку наступного року. За словами Кео, дизайн позашляховика готовий на 85-90 відсотків.


Источник: Autogeek
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015