Новости за 11.05.2023

Вантажівки зі швидкопсувними товарами мають пріоритет у перетині кордоні в єЧерзіВантажівки зі швидкопсувними товарами мають пріоритет у перетині кордоні в єЧерзі
Рух автомобілів відбуватиметься за таким алгоритмом: 1 вантажівка з пріоритетним вантажем, 5 - без.
Опубліковано шпигунські фото наступника кросовера Mitsubishi ASXОпубліковано шпигунські фото наступника кросовера Mitsubishi ASX
Повністю розглянути зовнішність нового кросовера Mitsubishi під камуфляжем неможливо. Але, зважаючи на все, він дійсно буде побудований на базі представленого минулої осені концепт-кара Mitsubishi XFC.
Майстер створив точну копію пікапа GMC із дереваМайстер створив точну копію пікапа GMC із дерева
На створення такого неймовірного виробу з дерева майстру знадобилося 30 днів. У результаті вийшов унікальний витвір мистецтва.
Новий кросовер KIA EV9 помічено на дорогахНовий кросовер KIA EV9 помічено на дорогах
У мережі опубліковані перші фото нового електричного кросовера KIA EV9. Повністю позбавлений камуфляжу автомобіль помітили у місті Чино, штат Каліфорнія.
Вантажівки та автобуси почнуть комплектувати новими електричними осями ZF AxTrax 2Вантажівки та автобуси почнуть комплектувати новими електричними осями ZF AxTrax 2
На виставці Advanced Clean Transportation (ACT), яка проходила з 1 по 4 травня в Анахаймі (Каліфорнія), компанія ZF представила абсолютно нову електричну вісь AxTrax 2.
Новий Mercedes-AMG EQS53 доопрацювали спеціалісти BrabusНовий Mercedes-AMG EQS53 доопрацювали спеціалісти Brabus
Ательє Brabus поступово береться за тюнінг електромобілів. У Німеччині взялися за доопрацювання Mercedes-Benz EQS.
Новий Ford Mustang має великі проблеми з якістюНовий Ford Mustang має великі проблеми з якістю
Ford був змушений кілька разів зупиняти виробництво нового Ford Mustang 2024 року.
Росія почала експорт дизельного пального у ЧиліРосія почала експорт дизельного пального у Чилі
Росія у квітні відправила 73 тис. т дизельного палива у Чилі, повідомляє агентство Reuters із посиланням на дані аналітичної компанії Refinitiv Eikon.
Розкрито подробиці нових моделей LanciaРозкрито подробиці нових моделей Lancia
Lancia випустить одразу три нові моделі до 2028 року. Всі вони будуть доступні в електричному виконанні, а в їхньому дизайні будуть поєднуватися класичні та сучасні мотиви.
Компанія ProLogium веде перемовини з потенційними інвесторамиКомпанія ProLogium веде перемовини з потенційними інвесторами
Тайванський виробник твердотільних акумуляторів ProLogium за підтримки Mercedes-Benz планує залучити кошти на суму 2 млрд доларів.
Україна набула членства в Міжнародній комісії з тестування водіївУкраїна набула членства в Міжнародній комісії з тестування водіїв
У День Європи Головний сервісний центр МВС став повноправним учасником в Міжнародній комісії з тестування водіїв CIECA.
Ford E-Transit отримає інноваційну силову установку Viritech Tri-VoltFord E-Transit отримає інноваційну силову установку Viritech Tri-Volt
Електричний розвізний фургон Ford E-Transit став учасником інноваційного проекту, який фінансується британським Науково-дослідним центром силових установок (Advanced Propulsion Centre).
Новий кросовер Lexus TX показали на першому офіційному фотоНовий кросовер Lexus TX показали на першому офіційному фото
Новий Lexus TX - розкішніший брат Toyota Grand Highlander. Повнорозмірний кросовер запропонують у варіантах на 7 та 8 місць.
Китай запроваджує суворіші стандарти викидів транспортних засобів з 1 липняКитай запроваджує суворіші стандарти викидів транспортних засобів з 1 липня
Пекін розпочне впровадження китайських стандартів викидів VI-b для транспортних засобів з 1 липня, забороняючи виробництво, імпорт та продаж моделей, які не відповідають стандартам.
Компанія Stellantis вперше показала RAM 1200Компанія Stellantis вперше показала RAM 1200
Компанія Stellantis опублікувала рекламний ролик майбутнього пікапа RAM 2024, нині відомого як RAM 1200 або Project 291.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015