Новий Ford Mustang має великі проблеми з якістю

19:57 11.05.2023
Новий Ford Mustang має великі проблеми з якістю

Ще до того, як новий Mustang 2024 почав потрапляти до рук клієнтів, Ford вже скорочує виробництво на своєму заводі у Флет-Році, щоб вирішити проблеми з якістю. Це рішення є своєчасним, оскільки автовиробник займається усуненням виробничих помилок, які переслідували його автомобілі в останні роки.

Після того, як складання Mustang 2024 року було завершено на початку квітня, Ford скоротив виробничі зміни 24 квітня, 1 травня та 8 травня, повідомив Detroit Free Press неназваний член команди запуску спортивного автомобіля.

За допомогою цих заходів автовиробник спеціально намагається вирішити проблеми з якістю встановлення панелей кузова, електричної системи та клапанів у двигуні V8. Хоча Ford прямо не підтвердив ці дефекти, він повідомив виданню, що прагне переконатися, що його автомобілі «створюються з якістю, на яку заслуговують наші клієнти, і зробить відповідні дії для виконання цього зобов'язання».

Ці заходи дорого коштують автовиробнику, оскільки закриття заводу на один день може коштувати мільйони доларів. Однак, як повідомляється, Ford витратив мільярди на гарантійний ремонт у 2022 році і став автовиробником із найбільшою кількістю відкликань автомобілів того року.


Источник: SPEEDME
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015