Компанія ProLogium веде перемовини з потенційними інвесторами

18:46 11.05.2023
Компанія ProLogium веде перемовини з потенційними інвесторами

Тайванський виробник твердотільних акумуляторів ProLogium Technology планує використати залучені кошти для зміцнення своїх позицій на ринку. Про це повідомляє Bloomberg.

Компанія спеціалізується на постачанні акумуляторів для електромобілів, серед її прихильників Mercedes-Benz Group AG і в'єтнамська компанія VinFast.

ProLogium раніше розглядала варіанти виходу на біржу, включаючи злиття з компанією, що спеціалізується на придбанні активів, і традиційне первинне публічне розміщення акцій. За даними Bloomberg, компанія поки що не отримує значних доходів, оскільки не розпочала масове виробництво, хоча планує розпочати його вже цього року.

Обговорення тривають, і деталі фінансування, такі як розмір і оцінка, можуть змінитися, сказали співрозмовники. Представник ProLogium не одразу відповів на прохання про коментар.

У 2021 році компанія залучила $326 млн від інвесторів, серед яких Primavera Capital та SB China Venture Capital SoftBank Group Corp.

«ProLogium, заснована в 2006 році, є однією з небагатьох компаній, що просувають передові технології акумуляторів, які є потужнішими, довговічнішими, швидше заряджаються і безпечнішими, ніж традиційні літій-іонні елементи, які використовуються в багатьох електромобілях», - додає Bloomberg.


Источник: mind.ua
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015