Новости за 11.04.2023

У Китаї показали розкішний мінівен із камерами замість дзеркалУ Китаї показали розкішний мінівен із камерами замість дзеркал
Новинка увійде до сегменту преміальних мінівенів і надійде в продаж не раніше третього кварталу 2023 року. Автомобіль отримає багате обладнання та передові технології.
Компанія BYD показала розкішний електричний позашляховик Yangwang U8Компанія BYD показала розкішний електричний позашляховик Yangwang U8
10 квітня на технологічній конференції BYD нарешті «наживо» представив новий автомобіль Yangwang U8, який позиціонується як повністю електричний розкішний позашляховик з рамною конструкцією.
На випробуваннях помічено Tesla Cybertruck зі сталевими колесамиНа випробуваннях помічено Tesla Cybertruck зі сталевими колесами
Прототип Tesla Cybertruck з новими сталевими колесами помітили у Фремонті, США.
Lexus анонсував новий розкішний мінівен LMLexus анонсував новий розкішний мінівен LM
Компанія Lexus анонсувала дебют флагманського мінівена LM другого покоління.
Tesla представила доступну версію кросовера Model YTesla представила доступну версію кросовера Model Y
Нещодавно Tesla додала до списку опцій на сайті нову модифікацію кросовера Model Y.
Китайські авто завойовують популярності на зарубіжних ринкахКитайські авто завойовують популярності на зарубіжних ринках
Китайські автовиробники спостерігають зростання своєї популярності на зарубіжних ринках, що може спонукати експорт автомобілів з країни до нового максимуму цього року після сплеску 2022 року.
У США виявили культовий спорткар Honda S2000 у стані нового автоУ США виявили культовий спорткар Honda S2000 у стані нового авто
Honda S2000 0 знаменита спортивна модель 2000-х. Недорогий кабріолет цінували за високооборотний двигун і відмінну керованість.
Корпорація BAIC представила оновлений кросовер X7Корпорація BAIC представила оновлений кросовер X7
Китайська компанія BAIC представила оновлений бюджетний кросовер X7 із 188-сильним двигуном. Новинка надійде у продаж 16 квітня.
Rivian анонсував появу бюджетних моделейRivian анонсував появу бюджетних моделей
RJ Scaringe, генеральний директор Rivian, нещодавно поділився свіжими подробицями про майбутні продукти електричного бренду в подкасті WVFRM технологічного ютубера Маркеса Браунлі.
Нова технологія відчутно збільшить запас ходу електромобілівНова технологія відчутно збільшить запас ходу електромобілів
Компанія Sila Nanotechnologies із Каліфорнії, яка спеціалізується на матеріалах для батарей, представила Titan Silicon, свій анодний матеріал із нанокомпозитного кремнію (NCS).
Названо автомобілі з мінімальними витратами на ремонт та обслуговуванняНазвано автомобілі з мінімальними витратами на ремонт та обслуговування
Журналісти американського видання Hot Cars назвали 9 марок, автівки яких вимагають мінімальних витрат на ремонт і технічне обслуговування.
На аукціон виставили рідкісний червоний Lexus LFAНа аукціон виставили рідкісний червоний Lexus LFA
Lexus LFA 2012 року випуску, пофарбований у яскраво-червоний колір, виставили на продаж на майданчику Bring a Trailer.
У Німеччині показали компактний електромобіль Ari 902У Німеччині показали компактний електромобіль Ari 902
Двомісний електромобіль Ari 902 сягає менше 3 метрів завдовжки. Він розвиває 90 км/год та здатний проїхати до 200 км без підзарядки.
Новий китайський гіперкар BYD вміє балансувати на трьох колесахНовий китайський гіперкар BYD вміє балансувати на трьох колесах
Новинка від китайської компанії може похвалитися найсучаснішою системою підвіски на ринку.
Прототип Porsche 911 ST Heritage помітили на високошвидкісних випробуванняхПрототип Porsche 911 ST Heritage помітили на високошвидкісних випробуваннях
Porsche готує сімейство з трьох версій легендарного 911-го, одна з яких вже дебютувала як 911 Sport Classic. Наступною стане 911 ST Heritage, а найбільш захоплюючою версією спадщини 911 буде відроджений 911 Carrera RS.
Alfa Romeo готує три потужні електрокариAlfa Romeo готує три потужні електрокари
З 2027 року усі Alfa Romeo стануть електромобілями. Італійський автовиробник готує два електричні седани та кросовер.
У Дубаї продали найдорожчий у світі автомобільний номерний знакУ Дубаї продали найдорожчий у світі автомобільний номерний знак
В ОАЕ продали номерний знак за 55 млн дирхамів ($15 млн). Кошти підуть на благодійність.
Toyota зніме з виробництва відразу три моделіToyota зніме з виробництва відразу три моделі
Компанія Toyota готується зняти з виробництва в Японії відразу три свої моделі – седан Camry, малолітражку Passo та кей-кар Pixis Joy.
В Індії створили оригінальну 9-місну «копію» Mercedes-Benz G-ClassВ Індії створили оригінальну 9-місну «копію» Mercedes-Benz G-Class
Позашляховик Force Citiline своїм дизайном нагадує Mercedes-Benz G-Class, але дещо більший за німецьку модель. У його салоні встановили чотири ряди сидінь.
Кросовер Opel Mokka отримав потужніший двигунКросовер Opel Mokka отримав потужніший двигун
Німецька марка Opel тихо «оновила» кросовер Mokka другої генерації.
Керівник McLaren показав свою колекцію автомобілівКерівник McLaren показав свою колекцію автомобілів
Глава гоночного підрозділу McLaren Racing показав блогерам свій гараж.
«Спорткар» BMW i8 отримав екстравагантний тюнінг«Спорткар» BMW i8 отримав екстравагантний тюнінг
Тюнери пофарбували кузов спорткара у рожевий та допрацювали його кузов. Автомобіль став помітно ширшим і нижчим за стандартну модель.
Які штрафи за перевищення швидкості діють у Польщі?Які штрафи за перевищення швидкості діють у Польщі?
У Польщі діють підвищені штрафи для водіїв - суми збільшили в десятки разів. Полякам та гостям країни нагадали про покарання за порушення ПДР.
Chery продемонструвала міцність електромобілівChery продемонструвала міцність електромобілів
На даху чотирьох «Мурах» встановили танк Т-50 вагою понад 30 тонн. Таким чином у Chery вирішили продемонструвати міцність силової структури кузова електромобіля.
У Франції платитимуть водіям за відмову від автомобіляУ Франції платитимуть водіям за відмову від автомобіля
У межах акції Ecobonus для водіїв передбачено винагороду за відмову від поїздок у години пік. За дотриманням умов стежитимуть дорожні камери та додаток для смартфона.
Електромобілі MINI отримають анімованого помічникаЕлектромобілі MINI отримають анімованого помічника
Бренд MINI готується випустити лінійку моделей нового покоління. Самі новинки офіційно ще не представлені, але на автосалоні у Шанхаї компанія покаже нового особистого помічника - MINI Spike.
Біля Чернігова відкрили рух мостом через ДеснуБіля Чернігова відкрили рух мостом через Десну
Біля Чернігова відкрито рух транспорту мостом через річку Десна, завдяки чому до обласного центру тепер знова можна проїхати з Києва трасою Е95, що займає близько двох годин.
Названо автомобілі, які втрачають у ціні більше за інших під час продажуНазвано автомобілі, які втрачають у ціні більше за інших під час продажу
Деякі автомобілі втрачають понад 20% своєї вартості лише за рік після покупки. Ці моделі можуть стати жахливою інвестицією.
Fiat 500 та Panda Hybrid «перевзули» у 15-дюймові шиниFiat 500 та Panda Hybrid «перевзули» у 15-дюймові шини
Компанія Fiat переглянула ціни на дві моделі: Fiat 500 та Panda Hybrid. Тепер обидві моделі, окрім декількох модфікацій, із конвеєра комплектуються дисками діаметром 15 дюймів.
У старому гаражі знайшли рідкісний американський спорткарУ старому гаражі знайшли рідкісний американський спорткар
В 1969 випустили всього 4295 кабріолетів Oldsmobile 442, тому вони дуже цінуються колекціонерами. Спортивна модель оснащена величезним 6,6-літровим V8.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015