«Спорткар» BMW i8 отримав екстравагантний тюнінг

19:44 11.04.2023
«Спорткар» BMW i8 отримав екстравагантний тюнінг

Гібридний спорткар BMW i8 отримав стильний тюнінг від ательє Liberty Walk. Автомобіль пофарбували у яскравий рожевий колір. Про це повідомили на сайті AutoEvolution.

BMW i8 дебютував у 2014 році та протримався на конвеєрі до 2020 року. Усього було випущено трохи більше ніж 20 тисяч екземплярів цієї моделі.

Стандартний спорткар має футуристичний дизайн з витонченим силуетом і незвичайними дверима, які відчиняються вгору. Проте тюнери з Liberty Walk вирішили зробити зовнішність авто ще більш зухвалою.

На авто встановили розширювачі колісних арок, а також безліч інших покращень. Вони включають велике заднє антикрило та новий передній спліттер.

Ззаду можна знайти й великий дифузор зі стоп-сигналом посередині. Він натхненний автоспортом.

Нові колісні диски Forgiato взуті у шини Yokohama Advan. Вони забарвлені у чорний колір, який контрастує з яскравим кузовом.

Зовнішній вигляд завершує пневматична підвіска, яка може регулювати висоту автомобіля. Завдяки цьому спорткар може легко проїжджати невеликі перешкоди на дорозі.

BMW i8 оснащується 1,5-літровим трициліндровим двигуном та двома електромоторами сумарною потужністю 362 к.с. і 570 Нм крутного моменту. Розгін від 0 до 100 км/год займає близько 4,5 секунд.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015