Новости за 09.02.2024

Електричний кросовер Ford Puma буде називатись Gen-EЕлектричний кросовер Ford Puma буде називатись Gen-E
Ford Puma Gen-E випускатимуть у Румунії на фордівському заводі разом із ICE Puma. У нього буде така ж платформа та трансмісія, як у нового фургона Ford E-Transit Courier.
Французький спорткар Quarkus P3 націлився на рекорд Пайкс ПікФранцузький спорткар Quarkus P3 націлився на рекорд Пайкс Пік
Французький стартап Quarkus, заснований у 2020 році, зібрався на Пайкс Пік автомобілем власної розробки P3.
Abarth представляє заряджену версію електрокросовера Fiat 600eAbarth представляє заряджену версію електрокросовера Fiat 600e
Електромобіль Abarth 600e отримає 240-сильний мотор і стане найпотужнішою серійною моделлю марки. Від стандартного Fiat 600 кросовер відрізняється агресивнішим дизайном.
Toyota Tundra підготували до тотального бездоріжжяToyota Tundra підготували до тотального бездоріжжя
Тюнінг-ательє PaxPower з Техасу, що спеціалізується на доопрацюванні пікапів Ford та Chevrolet, взялося за Toyota Tundra.
Jaguar Land Rover відкладає випуск двох моделей EVJaguar Land Rover відкладає випуск двох моделей EV
Jaguar Land Rover відкладає випуск двох ключових електричних моделей на тлі того, що компанія бачить великий інтерес до першого електричного Range Rover після відкриття замовлень у грудні.
Розсекречено «скасований» суперкар BMW I16Розсекречено «скасований» суперкар BMW I16
Спортивна модель мала змінити купе BMW i8 у 2020 або 2021 році, проте її вирішили не випускати.
До китайського «Нового року» випустили спеціальну версію Range RoverДо китайського «Нового року» випустили спеціальну версію Range Rover
Британське ательє Overfinch представило спеціальну версію Range Rover, присвячену новому місячному року.
Tesla збільшить мережу зарядок Supercharger в Ісландії за допомогою автозаправних станційTesla збільшить мережу зарядок Supercharger в Ісландії за допомогою автозаправних станцій
Tesla оголосила про плани значно розширити мережу швидкісних зарядних станцій для електромобілів Supercharger в Ісландії через партнерство з мережею АЗС.
В Україні суттєво знизили вартість розмитнення для окремих категорій автоВ Україні суттєво знизили вартість розмитнення для окремих категорій авто
В Україні до 2026 року скасовується ПДВ під час розмитнення комерційних моделей з електромоторами і ГБО. Крім того, не обкладаються цим податком і ретро-авто.
Ford може прибрати зі своїх машин важливу електронну системуFord може прибрати зі своїх машин важливу електронну систему
Компанія Ford розглядає можливість відмовитися від частини пакета допомоги водієві Active Park Assist, який він представив понад десять років тому, щоб заощадити гроші в умовах інфляції та підвищити прибутковість.
Jeep оновив Renegade для ЄвропиJeep оновив Renegade для Європи
Кросоверу Jeep Renegade судилося залишити рідний для себе американський ринок, проте в Європі автомобіль і надалі продаватиметься. Ба більше, йому підготували планове оновлення.
Volkswagen планує представити 25 нових електромобілівVolkswagen планує представити 25 нових електромобілів
Президент і генеральний директор Пабло Ді Сі нещодавно підтвердив, що компанія та її бренди все ще планують випустити 25 електромобілів у Північній Америці до 2030 року.
Пікап Tesla Cybertruck отримав незвичайний тюнінгПікап Tesla Cybertruck отримав незвичайний тюнінг
У США виконали незвичайний тюнінг Tesla Cybertruck. Замість коліс на електричний пікап встановили широкі гусениці.
BMW XM приміряв екстремальний тюнінг-кіт від VenuumBMW XM приміряв екстремальний тюнінг-кіт від Venuum
Пакет Rhino зробив автомобіль більш екстремальним та сміливим, хоча серійній версії в цьому не відмовиш.
Toyota розробила інноваційний спосіб утилізації батарей електромобілівToyota розробила інноваційний спосіб утилізації батарей електромобілів
Компанія Toyota розвинула бізнес з переробки акумуляторів, який, за її словами, знаходиться на порозі екологічного стрибка вперед завдяки новому процесу утилізації без горіння.
Новий CITROEN E-C4 X перемагає у тесті-порівнянні електромобілів на дистанції пробігу 1 000 км!Новий CITROEN E-C4 X перемагає у тесті-порівнянні електромобілів на дистанції пробігу 1 000 км!
Бажаючи продемонструвати ефективність власних електричних моделей, Бренд CITROEN у співпраці з всесвітньо відомою незалежною тестовою групою UTAC, оцінив позиції електромобіля CITROEN e-C4 X у конкурентному середовищі.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015