Пікап Tesla Cybertruck отримав незвичайний тюнінг

20:45 09.02.2024
Пікап Tesla Cybertruck отримав незвичайний тюнінг

Нова Tesla Cybertruck отримала нестандартну модифікацію. Електричний пікап підготували до сніжних зим - таких, як в Україні. Фото з авто опублікував в Instagram блогер supercar_ron.

Саме він і виконав тюнінг Tesla Cybertruck, до того ж уся робота зайняла один день. Замість коліс у пікапа з'явилися окремі гусениці. Вони масивні та широкі, що дає змогу знизити тиск на дорогу. Це дає можливість пересуватися по глибокому снігу або бруду.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Supercar and hypercar collector in Utah (@supercar_ron)

Гусениці виконали знімними, тобто за бажання пікап Tesla Cybertruck можна знову поставити на колеса. Вони дали змогу суттєво збільшити кліренс електрокара, але й ширина авто помітно зросла.

Динамічні характеристики Tesla Cybertruck із гусеницям не розкривають, утім, зрозуміло, що для доопрацювання підходять тільки повнопривідні версії пікапа. Нагадаємо, що таких модифікацій дві - потужністю 600 і 845 к.с.

Запас ходу Tesla Cybertruck також не розкривають, хоча, напевно, через гусеничний привід він істотно зменшився. До речі, навіть у стандартного пікапа в реальних умовах він набагато менший за паспортні дані.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015