Новости за 08.10.2023

У Парижі зібрали величезну колекцію авто з культових фільмівУ Парижі зібрали величезну колекцію авто з культових фільмів
У музеї будь-хто охочий може поїздити на автомобілях із культових фільмів і серіалів. Серед експонатів є транспорт із франшизи «Форсаж» та серіалу «Лицар доріг».
У мережі показали «рекордний» Opel із витратою палива менш як 1 літр на 100 кмУ мережі показали «рекордний» Opel із витратою палива менш як 1 літр на 100 км
Суспільство постійно повертається до обговорення автомобілів, здатних продемонструвати паливну ефективність. Але у випадку з цим Opel Rekord P1 1959 рекорд економії палива вдалося встановити ще в 1973 році.
Компактний седан Audi перетворили на 1400-сильний болідКомпактний седан Audi перетворили на 1400-сильний болід
Audi RS3 LMS R30 Turbo DSG створений для перегонів по прямій на різні дистанції. Автомобіль отримав новий кузовний обвіс і потужніший двигун.
Toyota розраховує залучити молодих покупців кросовером CenturyToyota розраховує залучити молодих покупців кросовером Century
Незважаючи на неабияку ціну, голова правління Toyota Акіо Тойода вважає, що кросовер приверне молодих покупців і тих, «хто раніше вважав, що Century (седан) не для них».
В Австралії створили розкішний автобудинок з кухнею та спальнеюВ Австралії створили розкішний автобудинок з кухнею та спальнею
Автобудинок Suncamper Santa Cruz має кухню, їдальню, спальню та ванну кімнату. Всередині та зовні є безліч відсіків для зберігання інструментів та особистих речей.
Викрадений Ferrari офіційно продали вдвічі дешевше за ринкову вартістьВикрадений Ferrari офіційно продали вдвічі дешевше за ринкову вартість
Новий власник зможе зареєструвати машину та цілком легально користуватись.
У Словаччині пес за кермом кросовера Skoda перевищив швидкістьУ Словаччині пес за кермом кросовера Skoda перевищив швидкість
Поліцейські спершу не могли зрозуміти, чи справді собака керував кросовером самостійно. Лише за кілька хвилин вони дізналися всю правду.
Ford запатентував нову платформу для пікапаFord запатентував нову платформу для пікапа
Ford подав заявку до Патентного відомства США на реєстрацію нової конструкції вантажної платформи для пікапа.
На аукціон виставлять знаменитий болід семиразового чемпіона «Формули-1»На аукціон виставлять знаменитий болід семиразового чемпіона «Формули-1»
Mercedes-AMG Petronas F1 W04 став знаковим болідом для німецької команди. Оціночна вартість лота становить від 9,8 до 15 млн доларів.
Глава Rolls-Royce вирішив звільнитися і поїхати на рибалкуГлава Rolls-Royce вирішив звільнитися і поїхати на рибалку
Торстен Мюллер-Отвос йде у відставку через 13 років роботи.
В Японії представили преміальний кросовер Toyota Crown SportВ Японії представили преміальний кросовер Toyota Crown Sport
Toyota вивела на ринок спортивний кросовер Crown Sport із нової електрифікованої лінійки Crown. Зовні він нагадує Ferrari Purosangue.
Представлено оновлений флагманський седан Lexus LS 2024Представлено оновлений флагманський седан Lexus LS 2024
Lexus представив оновлений седан LS 5-го покоління. Зовні автомобіль не змінився, а ось технічних нововведень чимало.
Volkswagen готує електричного наступника TransporterVolkswagen готує електричного наступника Transporter
Volkswagen Transporter наступного покоління буде побудований на новій платформі. Модель вперше отримає електричну установку з великим запасом ходу.
В Австрії представили концепт транспорту майбутньогоВ Австрії представили концепт транспорту майбутнього
Австрійський стартап CycloTech представив концепт двомісного аеромобіля CruiseUp, що розробляється вже 15 років. Нещодавно розробники провели перші успішні випробування прототипу.
Компанія Geely показала новий бюджетний кросовер StarrayКомпанія Geely показала новий бюджетний кросовер Starray
Новий Geely Starray більший за модель Atlas Pro і виразніший на вигляд. Бюджетний кросовер багато оснащений і отримав 218-сильний турбомотор Volvo.
Які автобуси купували українці у вересні?Які автобуси купували українці у вересні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні протягом вересня та визначили топ моделей в трьох сегментах автобусів.
В Італії Stellantis налагодить випуск інноваційних електромобілівВ Італії Stellantis налагодить випуск інноваційних електромобілів
DS, Opel і Lancia найближчими роками презентують нові електромобілі. Найдосконаліші моделі зможуть проїхати 700 км без підзарядки.
Електровантажівка Mercedes з 40 тоннами проїхала 1000 км з однією зупинкою для підзарядкиЕлектровантажівка Mercedes з 40 тоннами проїхала 1000 км з однією зупинкою для підзарядки
Електровантажівка Mercedes-Benz eActros 600 успішно протестувала свою здатність до перевезень на великі відстані, проїхавши понад 1000 км через Альпи з однією зупинкою для підзарядки.
Глобальні продажі електромобілів зросли на 49 відсотківГлобальні продажі електромобілів зросли на 49 відсотків
Визначено найбільші у світі ринки збуту електромобілів та зроблено прогноз на другу половину поточного року.
Розкрито нові подробиці про Tesla CybertruckРозкрито нові подробиці про Tesla Cybertruck
Нова Tesla Cybertruck отримає пневмопідвіску зі змінним кліренсом і керовані задні колеса. Топова версія отримає силову установку потужністю понад 1000 к.с.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015