Розкрито нові подробиці про Tesla Cybertruck

13:33 08.10.2023
Розкрито нові подробиці про Tesla Cybertruck

Електричний пікап Tesla Cybertruck все ближче до офіційної презентації. Серійну версію моделі покажуть уже найближчим часом, а поки розкрили її нові подробиці. Про авто розповів маловідомий «блогер», який «потрапив» в салон електрокара.

На відео (нижче) потрапила топова версія Tesla Cybertruck Performance. Вона отримала тримоторну установку потужністю понад 1000 к.с. - як у Tesla Model S Plaid. Утім, 1000-вольтне обладнання запозичили не в нього, а у вантажівки Tesla Semi.

Пікап отримав двонаправлену зарядку, тобто може живити електроенергією різні прилади. Поліпшити маневреність покликані керовані задні колеса. Пневмопідвіска м'якша, ніж у інших Tesla, а також дає можливість збільшити кліренс до 370 мм.

Електромобіль Tesla Cybertruck отримає поліпшену мультимедійну систему і потужну бездротову зарядку для смартфонів. Важеля КПП немає - перемикання відбувається через тачскрін.

Скло між салоном і кузовом опускається. Задній борт і кришка-ролети оснащені електроприводом, причому керувати ними можна зі смартфона. Запасне колесо заховано під підлогою кузова. А ось висувної рампи, як у прототипу, не буде. Зате у Tesla Cybertruck доволі місткий передній багажник - туди вдалося залізти людині зростом 170 см.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015