Новости за 08.08.2023

Китайський «аналог» Ford Bronco помітили майже без камуфляжуКитайський «аналог» Ford Bronco помітили майже без камуфляжу
Новий Fang Cheng Bao Leopard 5 PHEV показали на фото під час дорожніх випробувань.
Компанія BMW показала подовжену версію седана 5 SeriesКомпанія BMW показала подовжену версію седана 5 Series
BMW 5 Series L на 130 мм довший за стандартний седан. Його салон став просторішим, а комплектація розширена.
У Нью-Йорку збудують найбільший музей електромобілівУ Нью-Йорку збудують найбільший музей електромобілів
Нью-Йоркський автомобільний музей будує нову філію, що буде присвячена електромобілям та автономним технологіям.
Новий трековий спорткар від Renault вперше помітили під час тестівНовий трековий спорткар від Renault вперше помітили під час тестів
Нова екстремальна версія Alpine A110 R може дебютувати вже наприкінці 2023 року. Новинка відрізняється кузовним обвісом і деякими іншими доопрацюваннями.
Розпочато виробництво водневих силових установок Bosch для вантажівокРозпочато виробництво водневих силових установок Bosch для вантажівок
Компанія Robert Bosch GmbH запустила серійне виробництво силових установок на водневих паливних елементах.
Новий кабріолет Maserati GranCabrio 2024 помітили без камуфляжуНовий кабріолет Maserati GranCabrio 2024 помітили без камуфляжу
Новий Maserati GranCabrio 2024 буде доступний у трьох версіях - Modena, Trofeo та Folgore. Найшвидша модифікація оснащена електричною установкою на 750 сил.
Анонсовано дешевий електромобіль Fiat PandaАнонсовано дешевий електромобіль Fiat Panda
Керівництво Fiat підтвердило появу електромобіля Panda у 2024 році.
Які автомобілі найменше втрачають у ціні за 5 років експлуатації?Які автомобілі найменше втрачають у ціні за 5 років експлуатації?
Експерти визначили найліквідніші автомобілі сучасності. У рейтингу переважають японські моделі, але на першому місці опинився німецький спорткар.
Громади Київщини отримали ще 8 нових шкільних автобусівГромади Київщини отримали ще 8 нових шкільних автобусів
8 нових автобусів доставлятимуть до навчальних закладів дітей Володарської, Воронківської, Студениківської, Калинівської, Петрівської, Миронівської, Обухівської та Кожанської громад.
Mercedes-Benz готує потужні заряджені седани з великими моторамиMercedes-Benz готує потужні заряджені седани з великими моторами
Бензиновий 4,0-літровий V8 повернеться під капот Mercedes-Benz C-Class і E-Class у складі гібридної установки. Седани не тільки стануть потужнішими, а й зможуть пересуватися на електротязі.
Бензиновий «Гелік» зняли на дорожніх тестахБензиновий «Гелік» зняли на дорожніх тестах
Наявність камуфляжу та відстань, з якої зроблено знімки, не дозволяють роздивится всі деталі.
Представлено новий заряджений Nissan SkylineПредставлено новий заряджений Nissan Skyline
Nissan Skyline Nismo оснащений 3,0-літровою турбошісткою і розганяється до 100 км/год за 5 секунд. Седан отримав обвіс і спортивні сидіння.
У компанії Tesla змінився фіндиректорУ компанії Tesla змінився фіндиректор
Американська компанія Tesla оголосила, що головний фінансовий директор Зак Кіркхорн залишив свою посаду.
Оновлений Hyundai i30 вперше помічено на тестахОновлений Hyundai i30 вперше помічено на тестах
Опубліковано фото тестового мула у кузові універсал. Він вкритий щільним камуфляжем, але деякі зміни розглянути все ж вдалося.
Автосалони отримали можливість генерувати довіреність на право представляти інтереси покупцяАвтосалони отримали можливість генерувати довіреність на право представляти інтереси покупця
6 серпня 2023 року набула чинності Постанова Кабміну 437, яка вносить зміни до процедури першої реєстрації на території України нових авто.
Hyundai презентував недорогі кросовери підвищеної прохідностіHyundai презентував недорогі кросовери підвищеної прохідності
Нові Hyundai Creta і Alcazar Adventure отримали позашляхові шини і захисний пластиковий обвіс. Комплектація кросоверів розширена.
У липні з-за кордону привезли рекордну кількість вживаних електромобілівУ липні з-за кордону привезли рекордну кількість вживаних електромобілів
Експерти проаналізували статистику реєстрацій таких авто протягом липня та визначили ТОП-20 моделей в трьох сегментах: імпорті вживаних, внутрішніх перепродажах та купівлі нових авто з електричним двигуном.
Tesla почала продаж котячого лотка у формі пікапа CybertruckTesla почала продаж котячого лотка у формі пікапа Cybertruck
У інтернет-магазині Tesla в Китаї є цікава пропозиція для власників домашніх вихованців - картонний лоток для задоволення «природних та повсякденних потреб кішок» у формі Cybertruck.
Імпорт бензинів в Україну почав відновлюватисяІмпорт бензинів в Україну почав відновлюватися
На початку серпня спостерігається збільшення обсягів постачань імпортного бензину.
ZF представляє автономні електричні шатли нового поколінняZF представляє автономні електричні шатли нового покоління
ZF Services UK продовжує розвивати тему автономного водіння і нещодавно представила у Великій Британії автономний шатл четвертого рівня.
Mahindra анонсувала новий електричний позашляховик Thar.eMahindra анонсувала новий електричний позашляховик Thar.e
На відміну від паливного Mahindra Thar, який вважається однією з найвідоміших копій Jeep Wrangler, електричний позашляховик суттєво відрізняється від оригіналу.
На український ринок виходить пікап Ford RangerНа український ринок виходить пікап Ford Ranger
Пікап Ford Ranger в Україні запропонують тільки в чотиридверному виконанні. Модель буде доступна з 2,0-літровими турбодизелями на 170 і 205 к.с.
Стали відомі деякі подробиці про новий Nissan QashqaiСтали відомі деякі подробиці про новий Nissan Qashqai
Дизайнери іспанського видання Motor.es показали на рендерному зображенні, як він приблизно виглядатиме.
Рідкісний раритетний Ford Mustang виставили на продажРідкісний раритетний Ford Mustang виставили на продаж
В американському штаті Огайо виставили на продаж раритетний Ford Mustang у зарядженій версії 428 Cobra Jet.
Болід «Формули-1» кинув виклик найшвидшим суперкарам у світі на прямійБолід «Формули-1» кинув виклик найшвидшим суперкарам у світі на прямій
Електричні суперкари Rimac Nevera та McMurtry Speirling виявилися гідними суперниками для боліда «Формули-1». Блогери влаштували кілька заїздів по прямій, щоб визначити переможця.
У МВС стала доступною ще одна послуга для автомобілістівУ МВС стала доступною ще одна послуга для автомобілістів
Бажаючі можуть отримати номер, що сподобався, для транспортного засобу.
В Україні стартували профілактичні перевірки на пасажирському автотранспортіВ Україні стартували профілактичні перевірки на пасажирському автотранспорті
Укртрансбезпека розпочала комплекс профілактичних заходів на пасажирському автомобільному транспорті «Автобус-2023».
В ОАЕ показали найбільший Hummer у світіВ ОАЕ показали найбільший Hummer у світі
Найбільший Hummer H1 у світі належить шейху Хамаду Аль Нагаяну, який володіє колекцією з 3000 автомобілів. Цей будинок на колесах побудований на базі вантажного авто-амфібії LARC LX.
Електричний флагман Cadillac сильно подорожчав до початку продажЕлектричний флагман Cadillac сильно подорожчав до початку продаж
Глобальний директор з маркетингу американської марки Cadillac Мелісса Грейді Діас повідомила у соціальних мережах, що базова версія ліфтбека Celestiq буде коштувати 340 тисяч доларів без урахування доставки.
Ще +1 грн/л: пальне на АЗС продовжує дорожчатиЩе +1 грн/л: пальне на АЗС продовжує дорожчати
У період із 7 по 8 серпня середня ціна по країні бензину марки А-95 зросла на 0,29 грн/л і склала 50,69 грн/л, бензин А-95+ здорожчав на 0,21 грн/л - до 52,61 грн/л, а дизельне пальне - на 0,29 грн/л, до 49,98 грн/л.
У Бельгії створили гібрид авто та електровелосипедаУ Бельгії створили гібрид авто та електровелосипеда
Чотириколісний веломобіль Quadvelo отримав пластиковий кузов зі знімними дверима. Він розганяється до 25 км/год і може проїхати до 75 км без підзарядки.
Мінекономіки попередило про можливе подорожчання автомобілівМінекономіки попередило про можливе подорожчання автомобілів
Міністерство економіки України виступило проти законопроекту 9460, який пропонує запровадити зміни в оцінці транспортних засобів.
Глобальні продажі електромобілів встановили новий рекордГлобальні продажі електромобілів встановили новий рекорд
Майже кожен 5-тий новий зареєстрований автомобіль у червні був на електротязі. Загалом за 2023 рік у всьому світі зареєстровано понад 5,8 млн електромобілів і Plug-in гібридів.
Як дізнатися, до якого числа діє страховка на авто в Україні?Як дізнатися, до якого числа діє страховка на авто в Україні?
Розглянемо: автоцивілку, КАСКО, Зелену картку та ДПО. Зручний сервіс для моніторингу через застосунок онлайн-страхування hotline.finance.
Універсальна преміальність для європейських автомобілівУніверсальна преміальність для європейських автомобілів
Лінійка олив Тop Tec від Liqui Moly має іменні допуски багатьох європейських виробників - Mercedes-Benz, BMW, VAG, Fiat, Peugeot, Citroen, Opel, DS та інших.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015