Tesla почала продаж котячого лотка у формі пікапа Cybertruck

19:41 08.08.2023
Tesla почала продаж котячого лотка у формі пікапа Cybertruck

У інтернет-магазині Tesla в Китаї з'явилася цікава пропозиція для власників домашніх вихованців - картонний лоток для задоволення «природних та повсякденних потреб кішок» у формі Cybertruck. Лише за 12,4 доларів ваш улюбленець зможе ходити в туалет в електропікап, поки його господар все ще чекає на доставку.

Ємність лотка - 15 кг. Виготовлено його зі стійкого до подряпин, вологонепроникного гофрокартону. У центральній частині він п'ятишаровий, тоді як відкритий корпус тришаровий. Єдине - зібрати туалет для вихованця доведеться самому.

Також у списку товарів - T-подібне тавро, на виробництво якого компанію надихнуло Tesla Cyber Rodeo. Але таврувати їм худобу вам не доведеться. Максимум хліб, «фірмові» котлети для гамбургерів, вироби із дерева чи шкіри. Штамп діаметром 50 мм виготовлений із нержавіючої сталі. Ручка з пофарбованої у чорний бук деревини. Максимальна температура нагрівання штампу - 176°C. Цього достатньо, щоб залишити слід на більшості матеріалів.

Коштує «фірмовий» штамп Tesla близько 68 доларів. Тираж обмежений. Охочі отримати ексклюзивний інструмент можуть оформити бронювання.


Источник: Авто Центр
Фото: Carscoops
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015