Mercedes-Benz готує потужні заряджені седани з великими моторами

22:14 08.08.2023
Mercedes-Benz готує потужні заряджені седани з великими моторами

У модельний ряд Mercedes-Benz можуть повернути потужні заряджені версії седанів від AMG з 4,0-літровим V8 під капотом. За даними сайту Carscoops, такі модифікації можуть з'явитися у Mercedes-Benz E-Class і навіть у більш компактного C-Class.

Як відомо, 4,0-літрові варіанти від AMG були у Mercedes-Benz C-Class і E-Class попереднього покоління, але тепер від них відмовилися, адже великий V8 не надто вписується в екостандарти. Новий Mercedes-AMG C63 став гібридом із 2,0-літровою турбочетвіркою, а для E63 готують силову установку з 3,0-літровою турбошісткою та електромотором.

Втім, повністю від 4,0-літрового V8 у Mercedes-AMG не відмовилися. Він також став частиною гібридної установки і в такому вигляді пропонується для дорожчих Mercedes-AMG S63 і AMG GT 4door. Сумарна потужність перевищує 800 к. с., а ще гібриди можуть пересуватися в повністю електричному режимі і відповідають еконормам Євро-7.

Саме цю силову установку і має отримати новий Mercedes-Benz E-Class. Уже навіть зареєстровані авторські права на його назву E73. Основним конкурентом седана залишиться новий BMW M5 2024 року, який також стане плагін гібридом з V8 і електромотором.

Про топовий Mercedes-Benz C-Class інформації менше і для нього назва ще не зареєстрована. Вочевидь седану знадобиться розширення моторного відсіку, адже він проєктувався під чотирициліндрові двигуни і V8 туди помістити складніше.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015