Новости за 06.11.2023

Представлено яскравий водневий кросовер від NissanПредставлено яскравий водневий кросовер від Nissan
Venucia V Online DD-i Hydrogen Edition потрібно всього 5 хвилин заправки, щоб збільшити запас ходу на 500 км. Вартість новинки становить 137 000 доларів.
Toyota готує великий електричний кросовер bZ5XToyota готує великий електричний кросовер bZ5X
Сімейний кросовер за розмірами буде порівняний з Tesla Model X, але виявиться дешевшим.
Ferrari F50, що належав Роду Стюарту, виставили на аукціонFerrari F50, що належав Роду Стюарту, виставили на аукціон
Ferrari F50, що раніше належав легендарній рок-зірці Роду Стюарту, виставлено на продаж на сайті Collecting Cars. Цей рідкісний суперкар являє собою справжню ікону італійської автомобільної індустрії.
Попит на електромобілі не виправдав очікуванняПопит на електромобілі не виправдав очікування
У виробництво електромобілів інвестовано мільярди доларів, але, на думку експертів, попит на них не відповідає таким обсягам вкладень.
Магістральний тягач Tatra Phoenix дебютує в ГанноверіМагістральний тягач Tatra Phoenix дебютує в Ганновері
Tatra Trucks через тиждень планує показати на одній з найбільших світових виставок Agritechnica у Ганновері магістральний тягач Tatra Phoenix.
Уже за 31 грн/л: автогаз на АЗС продовжує дорожчатиУже за 31 грн/л: автогаз на АЗС продовжує дорожчати
Протягом вихідних (із 3 по 6 листопада) середня ціна на автогаз на українських АЗС збільшилася на 1,09 грн/л, до 31,11 грн/л.
Tesla планує інтегрувати штучний інтелект Grok у свої електромобіліTesla планує інтегрувати штучний інтелект Grok у свої електромобілі
Grok, розроблений новим стартапом xAI Маска, є штучним інтелектом, який відповідає на запитання з гумором і може навіть підказувати, які питання потрібно ставити.
У Канаді створили незвичайний міський електромобільУ Канаді створили незвичайний міський електромобіль
SARIT вирізняється мініатюрними габаритами та триколісним компонуванням. Автомобіль здатний розвивати швидкість до 60 км/год і має запас ходу 100 км.
Новітній ізраїльський бронетранспортер Eitan замінив гусеничний М113Новітній ізраїльський бронетранспортер Eitan замінив гусеничний М113
Пресслужба Армії оборони Ізраїлю 5 листопада опублікувала в Twitter фото залученого в боях новітнього бронетранспортера Eitan.
Поляки блокують три пункти пропуску на кордоні з УкраїноюПоляки блокують три пункти пропуску на кордоні з Україною
Припинення роботи переходів може погіршити й без того складну ситуацію з перетином українсько-польського кордону, оскільки це призведе до збільшення навантаження на інші пункти пропуску.
Українці створили унікальний електромобіль для всесвітньої виставки тюнінгу SEMAУкраїнці створили унікальний електромобіль для всесвітньої виставки тюнінгу SEMA
Електромобіль під назвою Tesla Gullwing отримав дуже схвальні оцінки журі і потрапив до ТОП-40 найкращих проєктів світу на фестивалі.
Tesla готується до виробництва «дешевих» електромобілів у НімеччиніTesla готується до виробництва «дешевих» електромобілів у Німеччині
Про плани розпочати виробництво дешевих електромобілів повідомив Ілон Маск на закритій зустрічі зі співробітниками заводу у Грюнхайді, уточнило джерело.
Audi розширює список платних функцій на запит клієнтівAudi розширює список платних функцій на запит клієнтів
Audi планує новий крок назустріч клієнтам. Зі слів голови компанії Олівера Хоффмана, клієнти марки хотіли б мати більший вибір функцій, доступних «на вимогу».
Представлено новий Geely Geometry E FireflyПредставлено новий Geely Geometry E Firefly
Китайська автомобілебудівна компанія Geely розширила модельний ряд Geometry E Firefly новою версією.
Пікап Tesla Cybertruck вперше помітили в новому кольоріПікап Tesla Cybertruck вперше помітили в новому кольорі
Tesla Cybertruck у чорному матовому кольорі належить головному інженеру бренду. Така опція може стати доступною через кілька місяців після запуску виробництва пікапа.
Кросовер BMW XM побив рекорд Пайкс-Пік навіть після зіткнення з деревомКросовер BMW XM побив рекорд Пайкс-Пік навіть після зіткнення з деревом
Кросовер BMW XM у флагманському виконанні Label Red боровся за статус найшвидшого серійного автомобіля свого класу, але в підсумку історія сходження із суто спортивного проєкту перетворилася на драматичне дійство з аварією та подоланням її наслідків.
Механічні коробки передач втрачають популярність у всьому світіМеханічні коробки передач втрачають популярність у всьому світі
Автоматичні коробки передач давно заполонили ринок США, але решта світу теж поступово відмовляється від машин з трьома педалями.
BMW показала акумулятори нового поколінняBMW показала акумулятори нового покоління
Компанія BMW анонсувала тягові акумулятори для електромобілів нового покоління.
В Україні почнуть продавати новий британсько-китайський кросоверВ Україні почнуть продавати новий британсько-китайський кросовер
MG One - доступний кросовер С-класу з виразним дизайном і сучасним салоном. Модель запропонована в Україні зі 167-сильним турбомотором.
Кросовер Deepal S7 отримав нову доступну електроверсіюКросовер Deepal S7 отримав нову доступну електроверсію
У КНР стартують продажі нової повністю електричної версії кросовера Deepal S7 2023 модельного року під назвою 520Pro. Модель розроблена спільним підприємством Changan, Huawei та CATL.
KIA просить дилерів продавати кросовер EV9 без націнокKIA просить дилерів продавати кросовер EV9 без націнок
Перший електричний семимісний автомобіль KIA почне надходити до салонів США до кінця року. Клієнти вже можуть оформити попереднє замовлення на базовий EV9 Light.
Ferrari готує свій перший електричний суперкарFerrari готує свій перший електричний суперкар
Ferrari готує цілу лінійку повністю електричних спортивних моделей. Перший електромобіль бренду отримає потужну силову установку і генератор звуку.
Компанія SK On постачатиме батареї для електрокарів від PolestarКомпанія SK On постачатиме батареї для електрокарів від Polestar
Компанія SK On Co., яка є частиною другого за величиною конгломерату у Південній Кореї SK Group, постачатиме акумуляторні батареї для електричних автомобілів шведської компанії Polestar.
Tesla і Toyota впроваджують передові зміни у виробництві електромобілівTesla і Toyota впроваджують передові зміни у виробництві електромобілів
Автовиробники Toyota і Tesla обирають нові шляхи вдосконалення у виробничому процесі електромобілів.
У єЧергу внесли зміни: записати зможуть лише верифіковані автомобіліУ єЧергу внесли зміни: записати зможуть лише верифіковані автомобілі
Внаслідок розширення обміну інформацією з базою даних Державної митної служби до електронної системи перетину кордону єЧерга зможуть записати лише верифіковані автомобілі.
Toyota розпочне випуск електричних пікапів вже через два рокиToyota розпочне випуск електричних пікапів вже через два роки
Toyota, яка в даний час володіє величезною часткою ринку продажів нових автомобілів в Таїланді, готується провести випробування електричного пікапа в країні.
Xpeng представив доступну модифікацію седана P7iXpeng представив доступну модифікацію седана P7i
Xpeng P7i 550 LFP став найдоступнішою модифікацією електричного седана. Конкурент Tesla Model S доступний у Китаї за ціною від 30 800 доларів.
Вантажівки понад 3,5 т: на що був попит у жовтні?Вантажівки понад 3,5 т: на що був попит у жовтні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у жовтні та визначили топ моделей у трьох сегментах вантажівок масою понад 3,5 тонни (окрім сідлових тягачів).
Alfa Romeo готує флагманський електрокросоверAlfa Romeo готує флагманський електрокросовер
Alfa Romeo планує доповнити свою лінійку повністю електричним конкурентом Porsche Cayenne, BMW iX та нового спортивного кросовера Alpine. Новий флагман бренду вийде на ринок у 2027 році.
У Швецію можуть перестати завозити електромобілі TeslaУ Швецію можуть перестати завозити електромобілі Tesla
Докери у Швеції погрожують заблокувати поставку автомобілів Tesla. На фоні погроз американський автовиробник повернувся за стіл переговорів зі своїми працівниками шведського сервісного центру.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015