Новости за 05.07.2023

У Турині представили новий Fiat 600У Турині представили новий Fiat 600
Кросовер Fiat 600 поєднує ретростиль із сучасними технологіями. Першою дебютувала електрична версія моделі із запасом ходу 400 км.
Мережі продовжують піднімати ціни на пальнеМережі продовжують піднімати ціни на пальне
Мережі АЗС продовжують піднімати ціни після повернення оподаткування реалізації пального, яке діяло до широкомасштабної війни.
Мала комерційна техніка: що купували у червні?Мала комерційна техніка: що купували у червні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у червні та визначили 20 найпопулярніших моделей малої комерційної техніки в трьох сегментах
Dacia Spring отримає нову версіюDacia Spring отримає нову версію
Електричний хетчбек Dacia Spring, один з найдоступніших нових «батарейних» автомобілів у Європі, чекає на першу зміну поколінь.
Новий KIA Picanto серйозно змінився зовні та отримав сучасне обладнанняНовий KIA Picanto серйозно змінився зовні та отримав сучасне обладнання
Компактний хетчбек А-класу пройшов модернізацію і надійде в продаж у Європі та Австралії з осені.
Польща ініціюватиме експеримент з пришвидшеного проходження на кордоні вантажів в УкраїнуПольща ініціюватиме експеримент з пришвидшеного проходження на кордоні вантажів в Україну
Польща вивчає можливість створення експериментального контрольно-пропускного пункту, на якому прискорять проходження вантажних автомобілів завдяки спільному контролю вантажів польськими та українськими прикордонниками.
Dacia націлилася на участь у ралі «Дакар»Dacia націлилася на участь у ралі «Дакар»
Румунська компанія Dacia оголосила про намір взяти участь у ралі-марафоні «Дакар» у 2025 році. Долучившись до автоспорту, вона планує підняти свій імідж.
Український імпорт ДП у червні: зліт перед падіннямУкраїнський імпорт ДП у червні: зліт перед падінням
Минулого місяця обсяги імпорту дизпального в Україну зросли на 17% до 650 тис. тонн. Це найбільший показник, зафіксований у цьому році.
Renault 5 E-Tech вперше помітили на дорогахRenault 5 E-Tech вперше помітили на дорогах
Renault 5 E-Tech зможе проїхати близько 400 км на одному заряді й буде оснащений електромотором потужністю 136 сил. Більшість деталей новинка запозичить від моделей Clio та Captur.
EnBW відкриває мініатюрні зарядні парки в НімеччиніEnBW відкриває мініатюрні зарядні парки в Німеччині
Було побудовано 5-ть ідентичних локацій, які були адаптовані до відповідного оточення, як і у великому масштабі.
Опубліковано нове зображення кросовера Renault CapturОпубліковано нове зображення кросовера Renault Captur
Очікується, що презентація Captur пройде в середині жовтня, а у продаж на європейському ринку він надійде до кінця поточного року.
Toyota представила європейський Prius Plug-in HybridToyota представила європейський Prius Plug-in Hybrid
В Старому Світі буде доступне 5-те покоління Prius лише у версії, що підключається до розетки.
Легендарний американський спорткар півстоліття простояв покинутимЛегендарний американський спорткар півстоліття простояв покинутим
Chevrolet Corvette простояв у гаражі з початку 70-х років. В авто відсутні бампер, трансмісія і лакофарбове покриття.
Представлено новий електричний седан GAC Aion Hyper GTПредставлено новий електричний седан GAC Aion Hyper GT
Новинка запропонує батарею, що знімається та запас ходу до 710 км.
Мінекономіки прогнозує здорожчання ДП на 5 грн/л, бензину - на 7-8 грн/лМінекономіки прогнозує здорожчання ДП на 5 грн/л, бензину - на 7-8 грн/л
Багато залежатиме від закупівельної вартості нафтопродуктів, більшу частина яких імпортують.
Представлено абсолютно новий KIA SeltosПредставлено абсолютно новий KIA Seltos
Компанія KIA представила абсолютно новий кросовер Seltos 2023 модельного року, який виробляється в Індії. Замовлення на середньорозмірний кросовер почнуть приймати 14 липня.
Опубліковано рендери нового Audi Q7 2024Опубліковано рендери нового Audi Q7 2024
Кросовер Audi Q7 зміниться зовні та отримає набір сучасних опцій. Модель запропонують у бензинових, дизельних і гібридних версіях.
Cadillac Celestiq засвітився в нових відеороликахCadillac Celestiq засвітився в нових відеороликах
Два тижні тому Cadillac запустив рекламну кампанію майбутнього електричного седана Celestiq. Вона складається із серії відеороликів, у яких розповідається про майбутній флагман.
Продажі електромобілів в Україні встановлюють нові рекордиПродажі електромобілів в Україні встановлюють нові рекорди
Експерти проаналізували статистику реєстрацій «електричок» в Україні протягом червня та визначили ТОП-20 моделей в трьох сегментах: імпорті вживаних, внутрішніх перепродажах та купівлі нових електричних авто.
Названо найнадійніші автомобілі десятиліттяНазвано найнадійніші автомобілі десятиліття
Ресурс HotCars склав рейтинг найнадійніших автомобілів десятиліття. Інформацію брали з великої кількості баз даних та різних звітів, а також американських державних структур.
Fisker показав стильний електричний спорткар із запасом ходу понад 900 кмFisker показав стильний електричний спорткар із запасом ходу понад 900 км
Очікується, що Fisker Ronin оснастять двома або трьома електромоторами сумарною потужністю до 800 сил. Спорткар може надійти в продаж уже у 2025 році.
Відомий виробник автобусів у Європі відмовляється від власних кузовівВідомий виробник автобусів у Європі відмовляється від власних кузовів
Компанія Volvo Buses у рамках впровадження нової бізнес-моделі на європейському ринку підписала листа про наміри з великим іспанським виробником автобусів Sunsundegui.
Ціни на паливо в опті зросли на понад 2,5 грн/лЦіни на паливо в опті зросли на понад 2,5 грн/л
За два перші торговельні дні липня порівняно з 30 червня ціни в опті на дизельне пальне підвищилися на 2,75 грн/л і на 2,5 грн/л - на автомобільні партії бензину А-95.
У Києві через спеку з 5 липня запроваджують обмеження руху для вантажівокУ Києві через спеку з 5 липня запроваджують обмеження руху для вантажівок
У КМДА закликали водіїв поставитися з розумінням до вимушених тимчасових незручностей.
Opel оприлюднює назву свого нового концепту: Opel Experimental - перший носій нового логотипуOpel оприлюднює назву свого нового концепту: Opel Experimental - перший носій нового логотипу
Дебют Opel Experimental відбудеться на виставці IAA Mobility у Мюнхені.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015