EnBW відкриває мініатюрні зарядні парки в Німеччині

19:34 05.07.2023
EnBW відкриває мініатюрні зарядні парки в Німеччині

EnBW «відкрила» нові зарядні парки для електромобілів, але заряджання там не відбувається. Це п'ять парків швидкої зарядки EnBW, побудованих у масштабі 1:87 - для мініатюрного Вундерленду в Гамбурзі.

Було побудовано п'ять ідентичних локацій, які були адаптовані до відповідного оточення, як і у великому масштабі. Найбільший зарядний парк розташований у центральній Німеччині. Тут також є невеликий магазин і туалети, повідомляє EnBW. Дві локації знаходяться в торгових точках: одна в Rewe і одна в Hagebau. Крім того, вигаданому місту Кнуффінген було надано локацію, так само як і стадіону Volkspark у Гамбурзі.

«Як і їхні набагато більші прототипи, станції швидкої зарядки в Miniatur Wunderland розташовані саме там, де водії можуть інтегрувати зарядку в своє повсякденне життя без жодних додаткових зусиль. Адже це все одно відбувається там, де припаркований їхній автомобіль. Наприклад, це стосується торгових точок, де зарядку можна зручно поєднати з щотижневим шопінгом. Крім того, у міжміському сполученні є місця швидкої зарядки, де клієнти можуть заряджати свої автомобілі, відпочиваючи після подорожі», - розповідає Фолькер Рімплер, відповідальний за розширення інфраструктури швидкої зарядки в EnBW, про парк зарядних станцій у Центральній Німеччині. Інші міські зарядні станції, такі як у Кнуффінгені, доповнять асортимент.

Зарядні парки - не перші експонати eMobility в Miniatur Wunderland: з цього року там також курсують три електричні аварійні автомобілі пожежної бригади. Якщо раніше Miniatur Wunderland копіював автомобілі гамбурзької пожежної команди, то тепер все змінилося: цим кроком Miniatur Wunderland хоче «стати прикладом для наслідування для гамбурзької пожежної команди».

Herzlich willkommen im kleinsten #Ladepark der Welt!
Besucher*innen k?nnen jetzt auch im @MiWuLa das #EnBWHyperNetz entdecken. @NicoRosberg & #EnBW nehmen 5 EnBW-Schnellladestandorte im Ma?stab 1:87 "in Betrieb". Mehr ?? https://t.co/9rJzsGYWso#Emobility #WirLadenDeutschland pic.twitter.com/3LNSpQzRkv

— EnBW (@EnBW) June 29, 2023

Источник: Electrive
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015