Опубліковано нове зображення кросовера Renault Captur

19:16 05.07.2023
Опубліковано нове зображення кросовера Renault Captur

Очікується, що презентація Captur пройде в середині жовтня, а у продаж на європейському ринку він надійде до кінця поточного року.

Компактний кросовер Renault Captur з'явився у продажу на європейському ринку у 2013 році. Друге покоління моделі побачило світ у 2019-му: в основу цього автомобіля лягла платформа CMF-B.

Відомо, що європейський паркетник незабаром чекає на чергове оновлення. Поки що офіційної інформації про те, як виглядатиме оновлений Captur, немає. Раніше ми вже публікували зображення потенційної зовнішності майбутнього SUV, а тепер з'явився оновлений варіант: дизайнер іспанського видання Motor.es поділився з нами свіжим рендером рестайлінгового Captur.

Судячи з зображення, силует моделі залишиться практично тим самим. Очікується, що деякі риси зовнішності новинки будуть запозичені у концепту Scenic Vision, який був представлений у травні минулого року. Автомобіль на рендері отримав головну оптику вужчої форми, при цьому фари з'єднуються між собою тонкою смугою через всю ширину передньої частини. А у центрі розташований новий логотип бренду у вигляді ромба.

Нижче розташовані протитуманки у формі бумерангів, між ними знаходиться лаконічна решітка радіатора. Ще модель отримала великий повітрозабірник із щільною окантовкою із нефарбованого пластику та малюнком у вигляді горизонтальних ліній. У компактного кросовера є обвіс по периметру кузова, дах чорного кольору і зовнішні дзеркала в тон даху, сріблясті рейлінги і смуга, що підкреслює лінію скління.

Передбачається, що корму оновленого Renault Captur прикрасять новими задніми ліхтарями, а інтер'єр отримає нові матеріали оздоблення салону, модернізовану інформаційно-розважальну систему, а також покращений комплекс помічників водія.

Оновлена зовнішність дозволить Renault візуально відокремити оновлений Captur від нового Mitsubishi ASX, який був розроблений в рамках альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi і призначений для європейського ринку. Нагадаємо, він є «близнюком» актуального паркетника Renault Captur і відрізняється від нього логотипом та візерунком решітки радіатора.

Очікується, що після оновлення оснащення Captur залишиться незмінним. Нинішня базова версія паркетника пропонується з бензиновою 1,0-літровою «турботрійкою» потужністю 91 к.с., яка працює у парі із шестишвидкісною механікою. Далі в гамі значиться «турбочетвірка» об'ємом 1,3 літра, що працює в тандемі з 12-вольтовим стартер-генератором, при цьому у варіанта з ручною коробкою система видає 140 к.с., а з семиступінчастим «автоматом» з двома зчепленнями - 158 к.с. Ще в лінійці є «звичайний» гібрид (без можливості зарядки від електромережі) з атмосферником об'ємом 1,6 літра та батареєю ємністю 1,3 кВт.год (віддача - 145 к.с.). На вершині гами знаходиться плагін-гібрид з тим же атмосферним мотором, але з іншим акумулятором - на 10,5 кВт.год; сумарна потужність цієї установки складає 160 к.с.

Презентація оновленого паркетника Renault Captur, ймовірно, пройде в середині жовтня, а у продажу на європейському ринку модель з'явиться до кінця поточного року.


Источник: Колеса
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015