Новости за 05.05.2023

BMW готує 500-сильну версію M2BMW готує 500-сильну версію M2
Спираючись на зроблені шпигунами знімки прототипу спорткара, експерти Motor.es створили перший рендер автомобіля.
Названо найкрасивіші салони авто у 2023 роціНазвано найкрасивіші салони авто у 2023 році
Визначено 10 найкрасивіших автомобільних салонів у 2023 році. До списку переможців увійшли не лише преміальні моделі, а й відносно бюджетні.
Новий MINI Cooper Electric показали на офіційних фотоНовий MINI Cooper Electric показали на офіційних фото
Британська марка MINI представила електричний хетчбек Mini Cooper нового покоління. Новинка стане частиною реалізації програми переходу компанії до майбутнього без шкідливих викидів.
Для Tesla Model Y розробили «набір для кемпера»Для Tesla Model Y розробили «набір для кемпера»
Коштує такий комплект у Канаді 1500 місцевих доларів, але його можна зробити й самостійно.
BYD YangWang U8 показали на перших відеоBYD YangWang U8 показали на перших відео
Відео було знято в Чанше, неподалік заводу BYD в Шеньчжені, де виробляється Yangwang U8. Джерело повідомляє, що машини відправлені для позашляхових випробувань.
Компанія Porsche зафіксувала різкий ріст прибутківКомпанія Porsche зафіксувала різкий ріст прибутків
Німецька компанія Porsche повідомила про стрибок прибутків у першому кварталі 2023 року, адже попри економічну нестабільність, виробник збільшив продажі своїх спортивних авто.
У Кореї презентували позашляховик та пікап RextonУ Кореї презентували позашляховик та пікап Rexton
Позашляховик SsangYong Rexton та пікап Rexton Sports не лише змінили назву, а й пройшли модернізацію. У них покращений салон та встановлений потужніший двигун.
В Альпах випробували водневі вантажівки Mercedes-Benz ActrosВ Альпах випробували водневі вантажівки Mercedes-Benz Actros
На високогірних дорогах Австрійських Альп пройшли ходові випробування найновіших електричних сідлових тягачів Mercedes-Benz Actros.
Повністю електричний екскаватор Volvo надійде у продаж у 2024 роціПовністю електричний екскаватор Volvo надійде у продаж у 2024 році
23-тонна машина має такі ж характеристики та можливості, що й аналогічний дизельний.
У покинутому гаражі знайшли один із найперших Ford Mustang в історіїУ покинутому гаражі знайшли один із найперших Ford Mustang в історії
Кабріолет Ford Mustang випустили 14 квітня 1964 року - в день презентації культової моделі. Раритетне авто оснащене 4,2-літровим V8 та автоматичною КПП.
У Німеччині на громадських маршрутах почали курсувати водневі автобусиУ Німеччині на громадських маршрутах почали курсувати водневі автобуси
Шість нових водневих автобусів Solaris Urbino 12 Hydrogen почали регулярно курсувати у Брюлі поблизу Кельна.
Оновлений Genesis G80 потрапив на відеоОновлений Genesis G80 потрапив на відео
Преміальний корейський седан Genesis G80 приміряє новий дизайн із піксельною оптикою. В Мережі опубліковано відео, на якому рестайлінговий G80 зображений з усіх боків.
Audi A6 виїхав на тести у двох варіантах кузовівAudi A6 виїхав на тести у двох варіантах кузовів
Виробники досить рідко виводять на випробування кілька модифікацій однієї моделі одночасно.
Що привозили українці з-за кордону в квітні?Що привозили українці з-за кордону в квітні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-20 найпопулярніших моделей, які «приганяли» з-за кордону у квітні.
Електричні кросовери Citroen e-C4 та e-C4 X отримали «дальнобійну» версіюЕлектричні кросовери Citroen e-C4 та e-C4 X отримали «дальнобійну» версію
Електромобілі Citroen e-C4 та e-C4 X оснащені потужнішим 156-сильним мотором і збільшеною батареєю. Підзарядити електрокари у швидкому режимі можна за півгодини.
Ford знизив вартість кросовера Mustang Mach-E відразу на 4 тисячі доларівFord знизив вартість кросовера Mustang Mach-E відразу на 4 тисячі доларів
Базовий Ford Mustang Mach-E отримав нову літій-залізо-фосфатну тягову батарею.
Перший в Україні мостовий WIM за тиждень роботи зафіксував порушень на півмільйонаПерший в Україні мостовий WIM за тиждень роботи зафіксував порушень на півмільйона
WIM - комплекс розміщено на ділянці дороги, що є однією з найбільш завантажених на трасі Київ-Одеса.
На підприємстві Steyr стартував випуск інноваційної вантажівки Volta ZeroНа підприємстві Steyr стартував випуск інноваційної вантажівки Volta Zero
На австрійському підприємстві Steyr Automotive розпочато серійне виробництво електричної 16-тонної вантажівки Volta Zero.
Українці у квітні активно купували електромобіліУкраїнці у квітні активно купували електромобілі
Експерти проаналізували статистику реєстрацій «електричок» в Україні протягом квітня та визначили ТОП-15 моделей в трьох сегментах.
Фонд Порошенко везе військовим 25 одиниць технікиФонд Порошенко везе військовим 25 одиниць техніки
Фонд Порошенка разом з волонтерами везе для бригад ЗСУ 25 одиниць техніки - тягачі, автомайстерні та мобільні лазні.
BMW та E.ON розроблятимуть домашню інтелектуальну зарядку для електромобілівBMW та E.ON розроблятимуть домашню інтелектуальну зарядку для електромобілів
BMW та E.ON вирішили співпрацювати в галузі інтелектуальної зарядки. Перший крок - зарядити електромобіль будинку в зручний для мережі час.
Найпотужніший Volkswagen Golf показали на відеоНайпотужніший Volkswagen Golf показали на відео
Топовий Volkswagen Golf R отримає 333-сильний турбомотор і зможе розвивати 270 км/год. Заряджений хетчбек випустять лімітованою серією.
Пікап-важковаговик GMC Sierra HD отримав дві нові версіїПікап-важковаговик GMC Sierra HD отримав дві нові версії
Оновлений пікап GMC Sierra HD (Heavy Duty) дебютував восени 2022 року. Наразі компанія представила дві нові модифікації моделі: AT4X та AEV Edition.
Упродовж тижня на АЗС подешевшало пальнеУпродовж тижня на АЗС подешевшало пальне
За тиждень активніше дешевшало дизельне пальне, яке за цей час просіло на 20 копійок на літрі - до 45,71 грн/л. Водночас бензини втратили по 7 копійок на літрі й здешевшали до 46,47 грн/л і 48,59 грн/л відповідно.
Приховані ризики електромобільної революціїПриховані ризики електромобільної революції
Кожного року противники електромобілів публікують величезні доклади, де приводять багато аргументів проти.
На польському кордоні значно зросла кількість паливовозів на виїздНа польському кордоні значно зросла кількість паливовозів на виїзд
На ще одному пункті пропуску «Рава-Руська - Хребенне» на кордоні з Польщею значно виросла кількість вантажівок у напрямку України.
Легендарний британський автовиробник готує перший електромобільЛегендарний британський автовиробник готує перший електромобіль
Електрокар обіцяють зробити дуже легким і швидким, щоб не розчарувати шанувальників Caterham. Дизайн новинки представлять вже найближчими місяцями на честь 50-річчя бренду.
Нові Tesla Roadster більше 10 років простояли замкненими у контейнеріНові Tesla Roadster більше 10 років простояли замкненими у контейнері
В одному з портів Китаю в транспортних контейнерах виявили три абсолютно нові електрокари Tesla Roadster. Машини простояли тут понад 10 років.
Компанія Jetson випустила свій перший літаючий eVTOL Jetson OneКомпанія Jetson випустила свій перший літаючий eVTOL Jetson One
Шведська компанія Jetson випустила свій перший літаючий автомобіль Jetson One, який може придбати будь-хто за ціною 98 000 доларів.
Новий Audi A5 Avant зламався в ході тестівНовий Audi A5 Avant зламався в ході тестів
Майбутній автомобіль Audi A5 Avant тестували на трасі Нюрбургринг, при цьому він зламався, після чого його довелося відбуксирувати.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015