Новости за 04.11.2023

Представлено найпотужніший і найшвидший Mercedes-Benz S-ClassПредставлено найпотужніший і найшвидший Mercedes-Benz S-Class
Mercedes-AMG S63 від Mansory оснащений 880-сильною гібридною установкою. Спортивний седан здатний розігнатися до 100 км/год за 2,8 с і розвинути 320 км/год.
Поліція США визнала свою безпорадність по кількості угонів автомобілівПоліція США визнала свою безпорадність по кількості угонів автомобілів
Поліція Вашингтона, округ Колумбія, визнала, що не може зменшити кількість угонів автомобілів, тому у якості тимчасового рішення проблеми вирішила роздавати власникам авто цифрові мітки AirTag від Apple.
Спорткар Nissan причепурили до ГеловінуСпорткар Nissan причепурили до Геловіну
Цього року на виставці тюнінгу SEMA у Лас-Вегасі можна побачити одразу два спорткари Nissan. Один із них доопрацював сам виробник, другий - японське ательє Liberty Walk.
У Малайзії презентовано недорогий сімейний седан із двигуном VolvoУ Малайзії презентовано недорогий сімейний седан із двигуном Volvo
Недорогий седан Proton S70 відрізняється стриманим дизайном і багато оснащений. Під його капотом встановлено 177-сильний турбомотор Volvo.
Aston Martin готує DBX з оновленим салономAston Martin готує DBX з оновленим салоном
За словами президента компанії Лоуренса Стролла, в найближчому майбутньому модель отримає нову інформаційно-розважальну систему.
На європейський ринок виходить недорогий електрокар Leapmotor T03На європейський ринок виходить недорогий електрокар Leapmotor T03
Електромобіль Leapmotor T03 - компактний міський хетчбек із запасом ходу до 400 км. Авто можна оснастити навігацією і камерами кругового огляду.
Суд присяжних виправдав автопілот від TeslaСуд присяжних виправдав автопілот від Tesla
Суд присяжних Каліфорнії вважає, що автопілот Tesla не винен у смертельній аварії.
Представлено найекстремальніший пікап FordПредставлено найекстремальніший пікап Ford
Ford Shelby F-250 Super Baja отримав поліпшену підвіску і безліч інших позашляхових доопрацювань. Вартість пікапа становить 154 995 доларів.
Audi «прощається» з моделлю ТТ новою спеціальною версієюAudi «прощається» з моделлю ТТ новою спеціальною версією
Про те, що життєвий цикл спорткару Audi ТТ добігає кінця, німецький бренд оголосив у лютому 2023 року. Але перш, ніж це станеться, світ побачать декілька спеціальних версій.
Peugeot 5008 дебютує наступного року одразу в двох версіяхPeugeot 5008 дебютує наступного року одразу в двох версіях
Повнорозмірний кросовер Peugeot 5008 наступного покоління буде представлено в серпні 2024 року у гібридній та суто електричній версіях.
Старенький Ford Sierra перетворили на екстремальний спорткарСтаренький Ford Sierra перетворили на екстремальний спорткар
Класичний Ford Sierra отримав сучасний турбомотор потужністю майже 500 к.с. і підвіску від Mustang. У хетчбека виражений обвіс і величезне антикрило.
Subaru натякнула на загадкову новинкуSubaru натякнула на загадкову новинку
Американське представництво Subaru опублікувало єдину фотографію автомобіля - на ній відно колесо, яке належить, скоріш за все, кросоверу.
Найдешевший електрокросовер VW Group показали на фотоНайдешевший електрокросовер VW Group показали на фото
Німці вирішили створити ще одну дочірню компанію для цієї моделі. Машину показали на нових фото
У Китаї показали стильний електричний позашляховик Fang Cheng Bao 3У Китаї показали стильний електричний позашляховик Fang Cheng Bao 3
Fang Cheng Bao 3 може надійти в продаж уже до кінця цього року. Відомо, що позашляховик отримає потужну силову установку і багате оснащення.
Нове сімейство Toyota Crown отримало максимальну оцінку за безпекуНове сімейство Toyota Crown отримало максимальну оцінку за безпеку
Національне агентство боротьби з автомобільними аваріями (NASVA) Японії та місцеве міністерство інфраструктури та транспорту перевірили безпеку кросоверів Toyota Crown та Toyota Crown Sport.
Volkswagen Crafter отримає оновлений дизайнVolkswagen Crafter отримає оновлений дизайн
Оновлений мінівен Volkswagen Crafter отримає безліч поліпшень і косметичних змін. Новинку запропонують із дизельними двигунами потужністю до 174 сил.
Toyota та Tesla посперечалися про доречність електромобілів в АвстраліїToyota та Tesla посперечалися про доречність електромобілів в Австралії
Виступаючи на глобальній презентації оновленого електричного кросовера bZ4X 2024, він заявив, що електромобілі мають сенс у таких країнах як Норвегія, але Австралія не в їх числі.
Представлено екстремальний суперкар Mercedes-AMG GT2 ProПредставлено екстремальний суперкар Mercedes-AMG GT2 Pro
Mercedes-AMG GT2 Pro створений для аматорських перегонів серії AMG Racing Series. Суперкар отримав поліпшену підвіску, змінений кузовний обвіс та інші доопрацювання.
Яку малу комерційну техніку купували українці у жовтні?Яку малу комерційну техніку купували українці у жовтні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у жовтні й визначили 20 найпопулярніших моделей малої комерційної техніки у трьох сегментах.
Китайці представили гібридний седан Qiyuan A06 із запасом ходу 1160 кмКитайці представили гібридний седан Qiyuan A06 із запасом ходу 1160 км
Qiyuan A06 вирізняється стильним дизайном і отримав потужну гібридну силову установку. Седан витрачає 4,7 літра палива на 100 км у змішаному циклі.
Випадковий свідок дізнався про реальний запас ходу електропікапа Tesla CybertruckВипадковий свідок дізнався про реальний запас ходу електропікапа Tesla Cybertruck
Озвучити характеристики серійного електропікапа Маск обіцяв під час передачі перших клієнтських автомобілів. Цей захід мав відбутися наприкінці вересня цього року.
Черги на польському кордоні спонукають імпортерів шукати газ на інших напрямкахЧерги на польському кордоні спонукають імпортерів шукати газ на інших напрямках
На початку листопада зростання цін на скраплений газ відбулося на всіх напрямках постачань. Зарубіжні трейдери мають обмежені обсяги неросійського ресурсу для українського ринку.
Мінівен Opel Zafira Life отримав заряджену версіюМінівен Opel Zafira Life отримав заряджену версію
Opel Zafira Life is3 Black Phantom 2.0 підійде для водіїв, яким потрібен не тільки практичний, але і стильний мінівен. Автомобіль став виглядати агресивніше завдяки зовнішнім доопрацюванням.
Mazda MX-5 обіцяні «дуже круті» спеціальні версіїMazda MX-5 обіцяні «дуже круті» спеціальні версії
Зі слів менеджера програми Miata Сігекі Сайто, покоління ND залишиться на ринку якомога довше. При цьому компанія зробить усе, щоб він відповідав екологічним вимогам.
У Києві 85 мостів та шляхопроводів потребують ремонтуУ Києві 85 мостів та шляхопроводів потребують ремонту
Окрім Дегтярівського, у столиці займаються іншими дуже важливими шляхопроводами. Про деталі розповіли у Департаменті транспортної інфраструктури КМДА.
Toyota створила унікальне кермо з педалямиToyota створила унікальне кермо з педалями
Toyota Neo Steer є універсальним кермом, яке підходить для всіх водіїв. Воно дає змогу не використовувати ноги для водіння.
Водії зможуть сплачувати штрафи за адміністративні правопорушення в «Дії»Водії зможуть сплачувати штрафи за адміністративні правопорушення в «Дії»
Тепер українські водії можуть сплатити штраф за адміністративні порушення просто в «Дії», без довгих бюрократичних процедур та поїздок до суду.
У жовтні перевалка ДП у польських портах перевищила 600 тис. тоннУ жовтні перевалка ДП у польських портах перевищила 600 тис. тонн
Обсяги надходжень дизельного пального в балтійські порти Польщі минулого місяця зросли на 21%, до 660 тис. тонн.
На продаж виставили ексклюзивні італійські суперкари 2000-х без пробігуНа продаж виставили ексклюзивні італійські суперкари 2000-х без пробігу
Ferrari Enzo і Maserati MC12 були одними з найбільш екстремальних суперкарів початку 2000-х років. Виставлені на продаж авто мають чудовий стан.
Польські перевізники перенесли дату початку страйку на кордоні з УкраїноюПольські перевізники перенесли дату початку страйку на кордоні з Україною
Страйк польських перевізників на трьох автомобільних пунктах пропуску на кордоні з Україною розпочнеться у понеділок, 6 листопада, о 12:00 (13:00 за київським часом).
Презентовано оновлений седан Acura TLX 2024-го модельного рокуПрезентовано оновлений седан Acura TLX 2024-го модельного року
Седану Acura TLX 2024 оновили дизайн, поліпшили салон і розширили комплектацію. Модель оснащують бензиновими турбомоторами потужністю до 360 сил.
Karma анонсувала нову лінійку електромобілівKarma анонсувала нову лінійку електромобілів
Компанія Karma Automotive знову в центрі уваги - автовиробник анонсував цілу родину електромобілів, серед яких навіть ефектне купе.
Ціни на пальне наступного року стабілізуютьсяЦіни на пальне наступного року стабілізуються
Національний банк прогнозує стабілізацію цін на пальне у 2024 році завдяки поступовому зниженню світових цін на нафту.
Автомобілі з яким типом пального обирали українці в жовтніАвтомобілі з яким типом пального обирали українці в жовтні
У сегменті нових автомобілів в Україні збільшилися частки гібридів і електромобілів. Проте моделі з бензиновими двигунами продовжують домінувати.
У якому напрямку розширюють дилерську мережу офіційні імпортери автомобілівУ якому напрямку розширюють дилерську мережу офіційні імпортери автомобілів
Не зважаючи на важкий стан економіки України, зростаючий попит на автомобілі дозволяє з надією дивитись на майбутнє та відкривати нові дилерські центри.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015