У Китаї показали стильний електричний позашляховик Fang Cheng Bao 3

18:45 04.11.2023
У Китаї показали стильний електричний позашляховик Fang Cheng Bao 3

Китайський автовиробник BYD показав компактний електричний позашляховик Fang Cheng Bao 3. Модель отримає стильний дизайн і доступний цінник. Про це розповіли на сайті CarNewsChina.

Бренд Fang Cheng Bao зосереджений на виробництві позашляховиків. Новинка стане першою моделлю з повністю електричною силовою установкою.

Спереду Fang Cheng Bao 3 розташовані компактні фари, між якими знаходиться світлодіодна смуга. На бампері є невеликий повітрозабірник.

Ззаду встановлено вузькі ліхтарі. На задніх дверях розташоване запасне колесо.

Позашляховик отримав приховані бічні дверні ручки та широкі колісні арки з пластиковим захистом. На даху встановлено рейлінги.

Габарити новинки поки що невідомі, але очікується, що колісна база становитиме близько 2720 мм. Також позашляховик отримає багате оснащення.

Fang Cheng Bao 3 оснастять двома електромоторами, які забезпечать привід на всі чотири колеса. Силова установка живитиметься від акумуляторної батареї від FinDreams. Запас ходу становитиме близько 400 км на одному заряді.

Новинка може дебютувати в Китаї вже наприкінці 2023 року. Початкова вартість позашляховика складе близько 200 000 юанів (27 300 доларів).


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015