Новости за 04.05.2023

Презентовано преміальний купе-кросовер Toyota Crown SportПрезентовано преміальний купе-кросовер Toyota Crown Sport
Toyota Crown Sport - нова модель у преміальній лінійці японської марки. Кросовер запропонують виключно у гібридних версіях.
Toyota розробляє механічну коробку передач для гібридівToyota розробляє механічну коробку передач для гібридів
Автомобілі з механічною коробкою передач зараз велика рідкість. Знайти електрифіковане авто на «механіці» і зовсім дуже велика проблема. Виправити ситуацію вирішила компанія Toyota.
Компанія Volkswagen представила недорогий Golf Pro 280TSI 20th Anniversary EditionКомпанія Volkswagen представила недорогий Golf Pro 280TSI 20th Anniversary Edition
Спільне підприємство FAW-Volkswagen на честь 20-річчя спортивної лінійки Volkswagen R представило модель Golf Pro 280TSI 20th Anniversary Edition у Китаї.
В Італії показали бюджетний рамний пікапВ Італії показали бюджетний рамний пікап
Новий DR PK8 оснащений 2,0-літровим 136-сильним турбодизелем, а його вантажопідйомність складає 830 кг. Рамний пікап досить багато оснащений.
Очільник МВС анонсував переведення купівлі-продажу автомобілів у «Дію»Очільник МВС анонсував переведення купівлі-продажу автомобілів у «Дію»
Зареєструвати авто у салоні можна буде вже у червні.
ТОП-20 вживаних авто на внутрішньому ринку у квітніТОП-20 вживаних авто на внутрішньому ринку у квітні
Експертипроаналізували статистику реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-20 найпопулярніших вживаних моделей, які купували в Україні у квітні.
В Іспанії презентували незвичайний бюджетний електрокар із льону та смолиВ Іспанії презентували незвичайний бюджетний електрокар із льону та смоли
Liux Gekko - невеликий двомісний електромобіль для міста довжиною всього 2,7 м. Завдяки використанню натуральних матеріалів масу авто вдалося знизити до 550 кг.
GWM ORA показали нову модель електромобіля для ринку Великої БританіїGWM ORA показали нову модель електромобіля для ринку Великої Британії
Нова модель надійде в продаж у першому кварталі 2024 року, а технічні характеристики, ціни та назва будуть оголошені в найближчі місяці.
Представлено екстремальнo-спортивний автомобіль від AlpineПредставлено екстремальнo-спортивний автомобіль від Alpine
Спорткар розроблений спільними зусиллями Alpine та команди Signatech. Під капотом встановлено доопрацьований двигун Renault Megane RS, який видає 500 сил.
На сервісні центри чекають революційні зміни з прозорими іспитами на водійські праваНа сервісні центри чекають революційні зміни з прозорими іспитами на водійські права
Міністр розповів, як працює МВС зараз, які перетворення відбудуться у сервісах міністерства, про сподівання на «Гвардію наступу», про зброю сьогодні та після війни.
Україна запускає «єЧергу» на 16 пунктах пропуску на кордоніУкраїна запускає «єЧергу» на 16 пунктах пропуску на кордоні
Електронну чергу для перетину кордону запустять на 16 пунктах пропуску на західному напрямку. Вона дозволить українцям суттєво зекономити свій час.
Новий Subaru WRX STI отримає електропривідНовий Subaru WRX STI отримає електропривід
Ще достеменно невідомо, чи буде наступний STI мати гібридну або суто електричну силову установку, але без електрики там не обійдеться.
Toyota представила новий семимісний мінівен GranviaToyota представила новий семимісний мінівен Granvia
Toyota Granvia випускає спільне китайське підприємство FAW Toyota. Мінівен оснащується гібридною силовою установкою та пропонує багате оснащення.
Японські автовиробники переживають кризу продажів авто з ДВЗЯпонські автовиробники переживають кризу продажів авто з ДВЗ
Японські автовиробники зіткнулися з кризою продажів у Китаї, оскільки швидкий перехід до електромобілів перевернув найбільший у світі автомобільний ринок і призвів до падіння купівлі автомобілів з ДВЗ.
Що виготовляють в Україні сьогодні?Що виготовляють в Україні сьогодні?
За перший квартал 2023 року українці вперше зареєстрували 1 975 нових транспортних засобів, що були складені або переобладнані в Україні з імпортних машинокомплектів чи шасі.
Компанія BYD оприлюднила приголомшливу статистику продажів електромобілівКомпанія BYD оприлюднила приголомшливу статистику продажів електромобілів
Шеньчженьський автовиробник продав 104 346 електромобілів, що на 82% більше порівняно з тим же місяцем минулого року та на 1,7% більше, ніж у попередньому місяці.
Старенький Mitsubishi Pajero Evolution продають за 52 тисячі доларівСтаренький Mitsubishi Pajero Evolution продають за 52 тисячі доларів
Mitsubishi Pajero Evolution - серійна версія позашляховика, який перемагав у знаменитому ралі «Париж-Дакар». Усього випущено лише 2500 таких авто.
Виробництво електричного BMW X2 стартує наприкінці 2023 рокуВиробництво електричного BMW X2 стартує наприкінці 2023 року
Шанувальники BMW із нетерпінням чекають на чергову новинку марки - купеподібний електричний кросовер iX2.
Вигідні ціни на Mitsubishi Outlander в травніВигідні ціни на Mitsubishi Outlander в травні
Пропозиція діє з 1 по 31 травня 2023 року включно. Склад автомобілів обмежено.
Компанія Peugeot показала оновлений кросовер 2008Компанія Peugeot показала оновлений кросовер 2008
PEUGEOT 2008 зробив новий крок вперед у плані дизайну, технологій та електрифікації.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015