Презентовано преміальний купе-кросовер Toyota Crown Sport

23:58 04.05.2023
Презентовано преміальний купе-кросовер Toyota Crown Sport

В Японії презентували купе-кросовер Toyota Crown Sport. Преміальна модель надійде у продаж із осені - спочатку в Японії, а потім і в інших країнах. Про це повідомляє сайт CarWatch.

Новий кросовер Toyota поповнив лінійку Crown. Нагадаємо, що під цим брендом випускатимуть моделі початкового преміум-класу, які займуть нішу між Toyota та Lexus.

Нова Toyota Crown Sport відрізняється яскравим та виразним дизайном з похилим купеподібним дахом, високою віконною лінією та розширеними крилами. Передня частина з тоненькою діодною оптикою нагадує «ніс» Ferrari Purosangue та MG Marvel R.

Кросовер побудований на базі седана Toyota Crown останнього покоління, але дещо компактніший за його розмірами. Автомобіль досягає 4,7 м у довжину при колісній базі в 2,77 м.

Седан Toyota Crown 2023 став і донором деталей салону - у нього запозичили кермо, важіль КПП, віртуальну панель приладів, сенсорний дисплей та частину перемикачів. А ось ковшеподібні сидіння - особливість Toyota Crown Sport.

Нова Toyota Crown Sport буде доступна виключно у гібридному виконанні. Зі старту кросовер отримає на вибір дві економічні установки з 2,5-літровою четвіркою та електромотором: 240-сильну стандартну і 306-сильну заряджувану. Пізніше має з'явитися ще варіант потужністю 340 к.с.

Кросовер Toyota Crown Sport запропонують виключно з повним приводом. Розробники обіцяють адаптивні амортизатори та спортивні налаштування ходової.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015