Новости за 03.10.2023

Skoda показала новий Kodiaq на відеоSkoda показала новий Kodiaq на відео
Кросовер Skoda Kodiaq, який вийшов на ринок у 2016 році, готується до першої зміни поколінь. За ці роки модель пережила лише одне планове оновлення.
В Україні презентували новий BMW 5 Series 2024В Україні презентували новий BMW 5 Series 2024
Седан BMW 5 Series G60 дебютував в електричному виконанні, але в лінійці залишаться бензинові та дизельні версії. Автомобіль кардинально змінився зовні і всередині.
У вересні зросла частка вживаних авто з-за кордонуУ вересні зросла частка вживаних авто з-за кордону
Експерти проаналізували статистику реєстраційних операцій у вересні 2023 року та визначили, що відбувається з продажами вживаних легковиків.
Пікап Toyota Tacoma отримав нестандартну версію у ретростиліПікап Toyota Tacoma отримав нестандартну версію у ретростилі
Toyota Tacoma Renoca Windansea натхненний культовим позашляховиком Land Cruiser 60. Вартість пікапа в ретростилі становить від 52 800 доларів.
Новий Renault Kardian показали на офіційних фотоНовий Renault Kardian показали на офіційних фото
Щоб підігріти інтерес шанувальників марки до новинки, виробник опублікував серію затемнених тизерів.
Hyundai знімає з виробництва популярний мінівен H-1Hyundai знімає з виробництва популярний мінівен H-1
Нинішнє покоління Hyundai H-1 на ринку вже 16 років і не відповідає сучасним вимогам. На зміну мінівену прийшов Hyundai Staria.
Lexus представив гібридний мінівен LM для європейського ринкуLexus представив гібридний мінівен LM для європейського ринку
Японський автовиробник представив розкішний мінівен Lexus LM для європейського ринку, що буде доступний як у 4-, так і в 7-місному варіантах виключно з гібридною силовою установкою.
Виробництво чотирьох моделей Maserati та Fiat 500 Electric призупиненоВиробництво чотирьох моделей Maserati та Fiat 500 Electric призупинено
Концерн Stellantis «пригальмовує» виробництво, тимчасово зупиняючи операції на своєму заводі в Мірафьорі в Італії.
В Японії показали дивний електромобіль ToyotaВ Японії показали дивний електромобіль Toyota
Електрокар Toyota APM отримав дизайн у стилістиці аніме «Мій сусід Тоторо». Авто випустять невеликою партією.
Всюдихід Tatra оснастили потужним краном та навчили пересуватися бокомВсюдихід Tatra оснастили потужним краном та навчили пересуватися боком
Компанія Tatra Trucks продовжує радувати шанувальників все новими та новими виконаннями своїх автомобілів.
Tesla так і не почала постачання Cybertruck до кінця третього кварталуTesla так і не почала постачання Cybertruck до кінця третього кварталу
Компанія Tesla так і не розпочала постачання електричних пікапів Cybertruck першим покупцям до кінця третього кварталу поточного року, попри колишні обіцянки її глави Ілона Маска.
Skoda готує бюджетний електричний спорткар з яскравим дизайномSkoda готує бюджетний електричний спорткар з яскравим дизайном
Електромобіль Skoda RS може дебютувати вже через два роки. Новинка стане найдешевшою зарядженою моделлю чеського бренду.
СБУ масштабно долучається до боротьби з російським ДПСБУ масштабно долучається до боротьби з російським ДП
Служба безпеки України (СБУ) вивчає схеми можливого постачання російського пального в Україну й планує включатися у боротьбу з ними, залучаючи Енергетичну митницю.
Ford призупинив прийом замовлень на пікап F-150 LightningFord призупинив прийом замовлень на пікап F-150 Lightning
Дилерські замовлення зроблені на 2023 рік на електричний пікап Ford F-150 Lightning частково скасовані виробником. Він має намір перевірити якість авто.
Незвичайний кабріолет Volkswagen Beetle виставили на продажНезвичайний кабріолет Volkswagen Beetle виставили на продаж
Цей незвичайний Volkswagen Beetle продається в Італії та часто використовувався на місцевих весіллях. Автомобіль нагадує класичні моделі Rolls-Royce.
Nissan презентував концепт-кар Hyper Urban SUVNissan презентував концепт-кар Hyper Urban SUV
Nissan представив перший із серії електричних концептуальних електромобілів, які він представить на Токійському автосалоні вже цього місяця.
Кількість перевантажених авто за два роки зменшилася в 5 разівКількість перевантажених авто за два роки зменшилася в 5 разів
Проєкт Weight-In-Motion успішно показав себе у всіх регіонах України, де не ведуться бойові дії. Ми зафіксували, що кількість порушників із запуском WIM-станції зменшилася з 22% до 4%.
Suzuki Swift 2024 показали на перших фотоSuzuki Swift 2024 показали на перших фото
Suzuki Swift наступного покоління представлять на Токійському автосалоні. Хетчбек отримає нову гібридну силову установку з дуже низькою витратою палива.
Honda почала приймати оплату в біткоїнахHonda почала приймати оплату в біткоїнах
Японський конгломерат Honda Motor приймає у вигляді оплати за купівлю та оренду своєї продукції більшість флагманських криптовалют.
Ілон Маск висміяв дизайн Tesla CybertruckІлон Маск висміяв дизайн Tesla Cybertruck
Ексцентричний мільярдер, який встигає проектувати ракети, мозкові імплантати, електромобілі, стримити відеоігри і нести всіляку «дичину», поділився жартівливим джерелом натхнення для дизайну Tesla Cybertruck.
Експлуатація електромобілів обходиться дорожче за моделі з ДВЗЕксплуатація електромобілів обходиться дорожче за моделі з ДВЗ
Різниця у вартості експлуатації електромобілів і авто з ДВЗ особливо відчутна в бюджетному сегменті. Експерти вважають, що найближчими роками ситуація може змінитися.
Китайський Avatr почне випускати машини в ЄСКитайський Avatr почне випускати машини в ЄС
Китайський виробник електромобілів Avatr за підтримки Huawei та CATL планує стати головним гравцем на світовому ринку електромобілів, у тому числі на європейському ринку вже до 2027 року.
Експерти визначили найкращі зимові шини для автомобілів 2023 рокуЕксперти визначили найкращі зимові шини для автомобілів 2023 року
Експерти провели кілька випробувань по засніженій, мокрій і сухій дорозі. Дві моделі шин показали гідні результати у всіх тестах.
Електромобіль вперше потрапив у ТОП-5 вживаних авто з-за кордонуЕлектромобіль вперше потрапив у ТОП-5 вживаних авто з-за кордону
Експерти проаналізували статистику реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-20 найпопулярніших моделей, які «приганяли» з-за кордону у вересні.
Відкрився новий концептуальний дилерський центр CITROEN «АВТОГРАД ОДЕСА»Відкрився новий концептуальний дилерський центр CITROEN «АВТОГРАД ОДЕСА»
Новий дилерський центр пропонує повний спектр послуг: продаж автомобілів, сервісне обслуговування та виконання ремонтних робіт, відділ Trade-In, кредитування та страхування тощо.
Volkswagen ID.Buzz перетворили на автомобіль Скубі-ДуVolkswagen ID.Buzz перетворили на автомобіль Скубі-Ду
Зовнішньо тюнінгований електрофургон виділяється оформленням кузова, із застосуванням психоделічних кольорів оригінальної «Mystery Machine» («Таємничої машини») Скубі-Ду.
Chery показали недорогий міський електромобіль Kaiyi SiyueChery показали недорогий міський електромобіль Kaiyi Siyue
Kaiyi Siyue вирізняється мінімалістичним дизайном і буде доступний у кількох версіях. Електромобіль здатний проїхати до 301 км на одному заряді за циклом CLTC.
Росія ризикує залишитись без зимового дизелюРосія ризикує залишитись без зимового дизелю
Російський паливний ринок на тлі заборони експорту може зіткнутися з ще однією проблемою: учасники ринку побоюються, що буде зірвано перехід на випуск зимового дизельного пального.
У Росію завозять люксові авто через ФінляндіюУ Росію завозять люксові авто через Фінляндію
Через порт Котка в Росію завозять нові легкові авто, хоча це заборонено.
У Словаччині створили недорогий спортивний електромобіль у стилі 20-х роківУ Словаччині створили недорогий спортивний електромобіль у стилі 20-х років
Спортивний електромобіль Patak Rodster нагадує гоночні боліди 20-х років. Запас ходу кабріолета може досягати 250 км.
Страйкарі у США змушують автовиробників йти на їх умовиСтрайкарі у США змушують автовиробників йти на їх умови
Автопідприємства у США охопив масштабний страйк робітників. Із суто професійного він вже переріс у політичний і на ньому вже встигли попіаритися головні кандидати у президенти США.
Ford відкличе 700 000 кросоверів BroncoFord відкличе 700 000 кросоверів Bronco
У США найближчим часом оголосять кампанію з відклику 700 000 кросоверів Ford Bronco, що обладнані 2,7- та 3,0-літровими бензиновими двигунами.
Компанія Porsche влаштувала найповільніші перегони у світіКомпанія Porsche влаштувала найповільніші перегони у світі
На Rennsport Reunion 2023 провели найповільніші перегони у світі за участю Porsche. Попри це учасники змагань чудово провели час.
Автомобілям Smart виповнилося 25 роківАвтомобілям Smart виповнилося 25 років
2 жовтня 1998 року в Європі стартував продаж інноваційного субкомпактного автомобіля марки Smart.
Великий розпродаж вантажних фургонівВеликий розпродаж вантажних фургонів
Компанія «Райдер Україна», яка надає в оренду комерційні фургони, оголосила про розпродаж частини власного автопарку у звязку з плановим його оновленням.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015