Новости за 02.06.2023

Toyota Corolla Cross відкликають через заводський дефектToyota Corolla Cross відкликають через заводський дефект
Відкликання стосується 109 806 одиниць Toyota Corolla Cross 2022-2023 модельного року. Бічні подушки безпеки для передніх пасажирів можуть не спрацювати через заводський дефект.
Брутальний Chevrolet Colorado ZR2 підготували до суворого бездоріжжяБрутальний Chevrolet Colorado ZR2 підготували до суворого бездоріжжя
Chevrolet Colorado ZR2 є надзвичайно потужним пікапом. Однак виробник вирішив піти далі та доповнив сімейство моделі версією для бездоріжжя Bison.
Volkswagen випустить лімітовану версію Golf R 333 Limited EditionVolkswagen випустить лімітовану версію Golf R 333 Limited Edition
Golf R 333 Limited Edition з двигуном потужністю 333 к.с. буде випущена однією партією у 333 одиниці. Автомобіль претендує на ексклюзивність, тож майбутні власники сподіваються, що через 333 роки за нею даватимуть 333 мільйони.
Культовий Chevrolet Corvette 30 років стояв занедбаним у гаражіКультовий Chevrolet Corvette 30 років стояв занедбаним у гаражі
Кабріолет Chevrolet Corvette 1967 оснащений величезним 7,0-літровим V8 на 435 к. с. Спорткар здатний розігнатися до 100 км/год за 5,5 секунди і розвинути 245 км/год.
В Україні за місяць придбали понад 100 тисяч легковиків з пробігомВ Україні за місяць придбали понад 100 тисяч легковиків з пробігом
Експерти проаналізували статистику реєстраційних операцій у травні 2023 року та визначили, що відбувається з продажами вживаних легковиків.
Виробник електричних байків показав баггі для ЗСУВиробник електричних байків показав баггі для ЗСУ
Вітчизняна компанія Eleek, яка займається виробництвом електричних байків, у тому числі для військових, вирішила виготовити для наших захисників новий продукт.
Канадська Roshel представила новий бронеавтомобіль MRAP SenatorКанадська Roshel представила новий бронеавтомобіль MRAP Senator
Компанія Roshel зазначає, що Україна отримала понад 500 бронеавтомобілів та бронетранспортерів із Канади. З урахуванням бойового досвіду в Україні конструктори набули безцінного розуміння конкретних проблем при створенні MRAP Senator.
Найшвидший електромобіль світу готується встановити рекорд НюрбургрингуНайшвидший електромобіль світу готується встановити рекорд Нюрбургрингу
Rimac Nevera спіймали на Нюрбургрингу, очевидно його готують до спроби встановити рекорд кола.
У Флориді жінка проїхала позашляховиком по переповненому людьми пляжуУ Флориді жінка проїхала позашляховиком по переповненому людьми пляжу
Відпочиваючі одного із пляжів у Флориді стали свідками заїзду позашляховика Nissan у воду. У салоні автомобіля, що проїхав практично по людях, включно з малими дітьми, знаходилися дві жінки.
Renault показала екстремальний суперкар для перегонів «24 години Ле-Мана»Renault показала екстремальний суперкар для перегонів «24 години Ле-Мана»
Alpine LMDh отримав стрімкий дизайн і просунуту аеродинаміку. Гіперкар оснастять гібридною силовою установкою потужністю до 670 к.с.
ЗСУ отримали унікальні спецавтомобілі PanteraЗСУ отримали унікальні спецавтомобілі Pantera
На потреби військово-повітряних сил ЗСУ від закордонних партнерів було передано кілька пожежних автомобілів Rosenbaurer Panther, які є однією з передових розробок у галузі пожежогасіння на аеродромах.
На АЗС ростуть ціни на скраплений газНа АЗС ростуть ціни на скраплений газ
Скраплений газ упродовж тижня (із 26 травня по 2 червня) в середньому здорожчав на 5 коп./л - до 21,93 грн/л.
В Україні презентували новий електромобіль LUAZВ Україні презентували новий електромобіль LUAZ
Новий LUAZ має вантажопідйомність до 1000 кг, а запас ходу в «дальнобійній» версії складає 300 км. Оснащення пікапа включає мультимедійну систему та камеру заднього виду.
Мінівен Toyota Alphard показали на перших «живих» фотоМінівен Toyota Alphard показали на перших «живих» фото
Alphard сфотографували разом зі співплатформеним мінівеном Vellfire.
Toyota анонсувала 7-місний сімейний електрокросоверToyota анонсувала 7-місний сімейний електрокросовер
Електричний кросовер Toyota випускатимуть у США з 2025 року. Запас ходу електрокара становитиме щонайменше 450 км.
Skoda Enyaq перетворили на комфортний будинок на колесахSkoda Enyaq перетворили на комфортний будинок на колесах
Учні професійного училища Skoda Auto представили новий проект, основою якого став електричний кросовер Enyaq.
Колишній SsangYong презентував новий кросовер TivoliКолишній SsangYong презентував новий кросовер Tivoli
Кросовер Tivoli впізнається за оновленою передньою частиною, а в його салоні замінено центральну панель. Модель доступна у стандартній та подовженій версіях.
Продажі нових авто у травні продовжили зростанняПродажі нових авто у травні продовжили зростання
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів у травні 2023 року, описали динаміку ринку та визначили 15 найпопулярніших нових легковиків місяця.
Тюнінг-ательє Mansory представило заряджений Audi RS Q8Тюнінг-ательє Mansory представило заряджений Audi RS Q8
Audi RS Q8 отримав безліч зовнішніх і внутрішніх доробок. Заряджений кросовер здатний розганятися від 0 до 100 км/год лише за 3,3 секунди й розвивати швидкість до 320 км/год.
Denza N7 отримає функцію зарядки від автомобіля до автомобіляDenza N7 отримає функцію зарядки від автомобіля до автомобіля
Під час Denza Brand Day компанія оголосила, що постачання електричного кросовера Denza N7 розпочнеться наприкінці липня. Нагадаємо, Denza є спільним підприємством BYD та Mercedes-Benz.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015