У Флориді жінка проїхала позашляховиком по переповненому людьми пляжу

22:41 02.06.2023
У Флориді жінка проїхала позашляховиком по переповненому людьми пляжу

Відпочиваючі одного із пляжів у Флориді стали свідками заїзду позашляховика Nissan у воду. У салоні автомобіля, що проїхав практично по людях, включно з малими дітьми, знаходилися дві жінки.

Як встановили поліцейські, які прибули на виклик, обидві перебували в стані алкогольного сп’яніння. Рівень алкоголю в крові Сари Рамсаммі з Орландо, яка знаходилася на водійському сидінні, складав 0,153 BAC (1,53 проміле). Це вдвічі більше дозволених у Флориді 0,08 BAC (0,8 проміле).

Зі слів порушниць, вони просто хотіли розвернутися й не зовсім розуміють, чому їх зупинив натовп. Як видно на відео, що жінки викладають свою версію події поліцейському, їхній автомобіль заливає водою.

Як повідомив Carscoops, який опублікував відео з місця події, Сара Рамсаммі затримана та чекає на рішення суду. Їй пред'явлено звинувачення у «безрозсудному» керуванні до того ж у стані алкогольного сп'яніння. Ще одним покаранням для нетверезої водійки стануть проблеми із автомобілем, який встигла пошкодити солона вода. Не виключено, що відновити його повністю не вдасться.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015