Мінівен Toyota Alphard показали на перших «живих» фото

20:35 02.06.2023
Мінівен Toyota Alphard показали на перших «живих» фото

У Мережі з'явилися живі фото нового покоління ікони класу мінівена Toyota Alphard. Офіційна прем'єра автомобіля очікується лише в липні, але авто вже постало на фото, причому одразу із співплатформенним мінівеном Vellfire.

Нова модель Alphard не втратить свою канонічну межу - величезну решітку радіатора. Більш того: вона може стати ще більшою. Решітка, як і раніше, буде інтегрована з головною оптикою, а протитуманні фари вбудують в характерні вставки в нижній частині бампера по кутах.

Якщо у Alphard решітка радіатора з модними нині тривимірними елементами, то Vellfire - з великими горизонтальними планками. Різне у мінівенів і оформлення задньої частини.

Згідно з попередніми даними, автомобілі будуть побудовані на платформі TNGA-K, як у Lexus LM другого покоління. Вони отримають перероблені салони, нові налаштування і нові силові установки: швидше за все, у Alphard більше не буде шестициліндрового бензинового двигуна - двигуни будуть тільки чотирициліндровими, з наддувом або електричною надбудовою.


Источник: iXBT.com
Фото: paultan.org
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015