Новости за 02.05.2024

Компанія Renault показала бюджетний кросовер SymbiozКомпанія Renault показала бюджетний кросовер Symbioz
Новий Renault Symbioz - 4,4-метровий міський кросовер із просторим салоном та великим багажником. Модель дебютувала в економічній гібридній версії на 145 сил.
Stellantis зможе створювати авто з ДВЗ на базі електромобілівStellantis зможе створювати авто з ДВЗ на базі електромобілів
Фінансовий директор Stellantis Наталі Найт нещодавно заявила про гнучкість при створенні транспортних засобів з двигуном внутрішнього згоряння на базі електричних платформ.
Tesla відмовилася від проривної технології гігакастингу через конкуренцію на ринкуTesla відмовилася від проривної технології гігакастингу через конкуренцію на ринку
Компанія Tesla відмовилася від амбітних планів розширення технології гігакастінгу, що стало додатковою ознакою скорочення витрат на тлі падіння продажів та зростання конкуренції.
Оновлений Rolls-Royce Cullinan повністю розсекретилиОновлений Rolls-Royce Cullinan повністю розсекретили
До офіційного дебюту розкішного кросовера Rolls-Royce Cullinan залишилися лічені тижні. Проте зберегти новинку у секреті компанії не вдалося.
Honda змінить назву популярного електричного кросовераHonda змінить назву популярного електричного кросовера
Японський автовиробник вирішив змінити назву електричного кросовера e:Ny1, адже покупці скаржились, що сполучення e:N важко вимовити.
Новий бюджетний кросовер Nissan на базі Duster показали на тизерахНовий бюджетний кросовер Nissan на базі Duster показали на тизерах
Бюджетник Nissan Terrano - компактний кросовер для ринків, що розвиваються. У деяких країнах під цією назвою продають трохи модернізований Dacia Duster.
Red Bull Racing підтвердила дебют свого першого гіперкараRed Bull Racing підтвердила дебют свого першого гіперкара
Зважаючи на те, що дебют обіцяний на Фестивалі швидкості у Гудвуді, чекати залишилося недовго. Традиційне щорічне піднесення на пагорб відбудеться 11-14 липня.
Електричний позашляховик Mercedes-Benz G-Class отримає нову батареюЕлектричний позашляховик Mercedes-Benz G-Class отримає нову батарею
Інженери Mercedes-Benz планують покращити запас ходу електричного позашляховика G-Class на 35 відсотків. Не секрет, що це можливо виключно шляхом встановлення на авто нової акумуляторної батареї.
Імпорт легковиків пригальмував. Що вдалося «пригнати» у квітні?Імпорт легковиків пригальмував. Що вдалося «пригнати» у квітні?
Експерти проаналізували статистику перших реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-20 найпопулярніших моделей, які «приганяли» з-за кордону у квітні 2024 року.
Тюнери Hennessey доопрацювали пікап Toyota TundraТюнери Hennessey доопрацювали пікап Toyota Tundra
Тюнінг-ательє Hennessey Performance із США презентувало досить нестандартний проект. Його основою став пікап Toyota Tundra TRD, але не американський, а для японського ринку.
Skoda анонсує високопродуктивну версію Enyaq RS RaceSkoda анонсує високопродуктивну версію Enyaq RS Race
Чеський автовиробник поділився подробицями про майбутній «заряджений» електромобіль. Розробкою версії для перегонів займається підрозділ Skoda MotorSport.
Захисникам кордону на Сумщині передали квадроциклиЗахисникам кордону на Сумщині передали квадроцикли
Зазначається, що транспортні засоби були придбані для підрозділів Сил безпеки і оборони за підтримки активного бізнесу Сумської області.
Знятий із виробництва позашляховик Toyota перетворили на пікапЗнятий із виробництва позашляховик Toyota перетворили на пікап
Австралійський автоаматор перетворив знятий з виробництва позашляховик Toyota FJ Cruiser на двомісний пікап з вантажною платформою в стилі Hilux.
Dongfeng показав ефектний електричний пікапDongfeng показав ефектний електричний пікап
Зазначається, що електромобіль має потужність силової установки у 1305 сил, що більше, ніж у найпотужнішої модифікації пікапа американського автовиробника.
Які вживані авто купували українці на внутрішньому ринку найчастіше?Які вживані авто купували українці на внутрішньому ринку найчастіше?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-20 найпопулярніших вживаних моделей, які купували (та просто переоформлювали) в Україні у квітні.
Ferrari пообіцяла новий суперкар із мотором V12Ferrari пообіцяла новий суперкар із мотором V12
Офіційно безіменну новинку розсекретять 3 травня. Поки що вона відома під кодовою назвою F167.
Porsche переводить спортивні автомобілі на синтетичне паливоPorsche переводить спортивні автомобілі на синтетичне паливо
Суперкубок Porsche Mobil 1 Supercup готується до нового гоночного сезону, і цього року всі 32 автомобілі будуть заправлятися виключно паливом Porsche eFuels, майже нейтральною альтернативою традиційним джерелам палива.
Shell виходить з енергетичного ринку КитаюShell виходить з енергетичного ринку Китаю
Shell покинула енергетичні ринки Китаю в рамках прагнення генерального директора Ваеля Савана зосередитися на більш прибутковій діяльності.
Новий потужний електромобіль KIA показали на перших рендерахНовий потужний електромобіль KIA показали на перших рендерах
Електромобіль KIA EV6 пройде модернізацію і зміниться зовні та всередині. Нова акумуляторна батарея збільшить запас ходу автомобіля.
Оголошено ціни на Новий  Jeep Wrangler в УкраїніОголошено ціни на Новий Jeep Wrangler в Україні
Культовий позашляховик Jeep Wrangler пройшов процедуру оновлення та став ще більш виразним, технологічним, міцним, ніж будь-коли до цього.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015