Компанія Renault показала бюджетний кросовер Symbioz

21:24 02.05.2024
Компанія Renault показала бюджетний кросовер Symbioz

У Франції представили новий Renault Symbioz. Компактний кросовер С-класу надійде у продаж із літа. Про нього розповіли на офіційному сайті французького автовиробника.

Кросовер Renault Symbioz займає нішу між моделями Captur та Austral. Модель збудована на подовженій платформі CMF-B, яку використовують Renault Clio, Captur та Arkana, а також Nissan Juke.

Розміри Renault Symbioz 2024:

Дизайн витриманий у новому фірмовому стилі Renault, який дебютував на моделі Scenic. Плавні форми кузова поєднуються із гранчастим стилем передньої та задньої частини. В авто вузькі діодні фари й ліхтарі та оригінальні ходові вогні. Спортивна версія Esprit Alpine вирізняється агресивнішим дизайном та 19-дюймовими дисками.

Спорідненість із Renault Captur видно в салоні авто. Саме в нього запозичили кермо, важіль КПП, віртуальний щиток приладів та мультимедійну систему Open R Link із 10,4-дюймовим портретним тачскріном.

Водночас, новий Renault Symbioz значно просторіший за побратима. Його задні сидіння мають горизонтальне регулювання із діапазоном 160 мм.

Залежно від їх положення, об'єм багажника складає 492-624 л, а зі складеними кріслами зростає до 1582 л.

Серед доступних для Renault Symbioz 2024 опцій - акустика Harman Kardon, система напівавтономного руху та панорамний дах зі змінним ступенем тонування.

Кросовер Renault Symbioz дебютував у 145-сильній гібридній модифікації E-Tech з 1,6-літровою бензиновою четвіркою та електромотором. Витрата пального складає 4,6 л/100 км у змішаному циклі.

Ціна Renault Symbioz 2024 у гібридній версії складе менш, ніж 35 000 євро. Згодом очікуються бензинові варіанти і вони будуть дешевшими.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015