Новости за 01.09.2023

Системи допомоги Rivian «карають» водія за невиконання командСистеми допомоги Rivian «карають» водія за невиконання команд
За умовами роботи асистентів, водій повинен весь час слідкувати за дорогою. І якщо він вирішить цього не робити, здається, Driver+ має вбудоване «покарання».
Італійська Bizzarini представила незвичайний суперкар GiottoІталійська Bizzarini представила незвичайний суперкар Giotto
Bizzarini Giotto є старомодним суперкаром із потужним бензиновим двигуном і заднім приводом. Новинка допущена для експлуатації на дорогах загального користування.
Nissan створив портативні джерела живлення із батарей від старих електромобілів LeafNissan створив портативні джерела живлення із батарей від старих електромобілів Leaf
Акумулятори від старих електромобілів Nissan Leaf отримують нове життя як портативні джерела живлення, які можна використовувати для зарядки гаджетів або подачі аварійного живлення при стихійних лихах.
До 2030 року Mercedes-Benz встановить 10 000 швидкісних зарядних станцій для електромобілівДо 2030 року Mercedes-Benz встановить 10 000 швидкісних зарядних станцій для електромобілів
Mercedes-Benz запускає властну глобальну зарядну мережу для електромобілів. Три перші фірмові станції під назвою Mercedes-Benz Charging Hubs відкриються вже у жовтні.
Компанія MINI представила нові електричні Cooper і CountrymanКомпанія MINI представила нові електричні Cooper і Countryman
Нові MINI Cooper і Countryman спершу будуть доступні тільки з електричною силовою установкою. Вони здатні проїхати до 402 і 462 км на одному заряді відповідно.
Розкрито нові подробиці електричного кросовера Fisker PearРозкрито нові подробиці електричного кросовера Fisker Pear
Електричний кросовер Fisker Pear показали на нових фото та розповіли технічні подробиці про машину.
BMW випробовує новий електричний універсал i5 TouringBMW випробовує новий електричний універсал i5 Touring
Модельний ряд електромобілів бізнес-класу BMW найближчим часом розшириться разом із запуском електричного універсалу i5 Touring.
У серпні українці купили найбільше нових легковиків з початку повномасштабного вторгненняУ серпні українці купили найбільше нових легковиків з початку повномасштабного вторгнення
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів у серпні 2023 року, описали динаміку ринку та визначили 20 найпопулярніших нових легковиків місяця.
Компанія Jeep представила Compass 2024-го модельного рокуКомпанія Jeep представила Compass 2024-го модельного року
Оскільки продажі Jeep Compass продовжують зростати, автовиробник вирішив не вносити суттєвих змін у модель 2024 року, натомість додавши кілька нових штрихів.
General Motors виведе безпілотні електромобілі Cadillac Lyriq на дороги КитаюGeneral Motors виведе безпілотні електромобілі Cadillac Lyriq на дороги Китаю
Американський концерн General Motors (GM) отримав дозвіл на тестування технологій автономного управління четвертого рівня у Китаї.
Volkswagen зупинив виробництво кросовера T-RocVolkswagen зупинив виробництво кросовера T-Roc
Німецький Volkswagen стикнувся з проблемою та зупинив виробництво популярного кросовера на португальському заводі.
MAN TGE Camper Van отримав пневмопідвіску та захист днищаMAN TGE Camper Van отримав пневмопідвіску та захист днища
Машина відрізняється піднятим дахом із внутрішньою висотою понад 2 м та ексклюзивним оснащенням Individual Lion S.
У Швейцарії молоко почали возити електричною вантажівкоюУ Швейцарії молоко почали возити електричною вантажівкою
На дороги Євросоюзу вийшов дебютний повністю електричний автопоїзд-молоковоз, виготовлений швейцарською компанію Designwerk.
Lavoie з McLaren Applied купує збанкрутілого голландського виробника електровелосипедівLavoie з McLaren Applied купує збанкрутілого голландського виробника електровелосипедів
Lavoie, підрозділ електричних скутерів інженерно-технологічної компанії Формули-1 McLaren Applied, заявив, що погодився придбати збанкрутілого голландського виробника електровелосипедів преміум-класу VanMoof.
Позашляховик Ford Bronco отримав яскраву 420-сильну версіюПозашляховик Ford Bronco отримав яскраву 420-сильну версію
Ford Bronco Manhart BC 400 отримав надбавку до потужності та доопрацьовану підвіску. Також тюнери трохи змінили зовнішність позашляховика.
Проект «ГеройCar» передав воїнам ГУР МО України спецавто, оснащене засобами розвідки за стандартами НАТОПроект «ГеройCar» передав воїнам ГУР МО України спецавто, оснащене засобами розвідки за стандартами НАТО
Проект «ГеройCar» передав українським розвідникам унікальний автомобіль, обладнаний технічними засобами для отримання оперативної інформації про пересування ворога на найбільш небезпечних для захисників України напрямках.
Рідкісний Mercedes-Benz AMG G63 6x6 збирається встановити новий ціновий рекордРідкісний Mercedes-Benz AMG G63 6x6 збирається встановити новий ціновий рекорд
Mercedes-Benz AMG G63 6х6 - один з найнезвичайніших автомобілів німецького виробника. Він, як і раніше, має великий попит, незважаючи на те, що знятий з виробництва.
За серпень автогаз на АЗС здорожчав на 51 коп./лЗа серпень автогаз на АЗС здорожчав на 51 коп./л
Середня ціна на скраплений газ за місяць (із 31 липня по 31 серпня) у мережах АЗС збільшилася на 0,51 грн/л - до 23,96 грн/л.
BYD представила електрокросовер Tang EV із запасом ходу 730 кмBYD представила електрокросовер Tang EV із запасом ходу 730 км
BYD Tang EV отримав оновлення для 2023 модельного року. Електрокросовер доступний у кількох версіях потужністю до 510 сил.
Honda побудує в Індонезії мережу для швидкої заміни акумуляторів на електробайкахHonda побудує в Індонезії мережу для швидкої заміни акумуляторів на електробайках
Японська компанія розробила змінний мотоциклетний акумулятор Mobile Power Pack e: (MPPe:), який намагається вивести на ринок Індонезії.
Миколаївщина відновлює довоєнне автосполученняМиколаївщина відновлює довоєнне автосполучення
В області відновили ще один автодорожній міст, що сполучив повноцінним рухом через річку Гнилий Єланець громади Вознесенського району з обласним центром.
Представлено «прощальний» Ram 1500 TRX Final Edition з мотором V8Представлено «прощальний» Ram 1500 TRX Final Edition з мотором V8
Альянс Stellantis представив пікап RAM 1500 в особливому виконанні TRX Final Edition 2024 року, яким компанія прощається з актуальною моделлю.
У США знайшли культовий спорткар, який пережив ураганУ США знайшли культовий спорткар, який пережив ураган
Блогери збираються відновити культовий Pontiac GTO та оснастити його новим двигуном. Наразі маслкар перебуває в жахливому стані та має безліч пошкоджень.
Цього року закуплять рекордну кількість шкільних автобусівЦього року закуплять рекордну кількість шкільних автобусів
Міністерство економіки України повідомило, що 493 шкільні автобуси вже було закуплено через Prozorro Market Вже підписано 63 договори на 1,47 млрд гривень.
Автопоїзд Scania на сонячних батареях зможе проїхати 5000 кмАвтопоїзд Scania на сонячних батареях зможе проїхати 5000 км
На дорогах Швеції розпочалися ходові випробування унікального автопоїзда Scania на сонячних батареях.
Логістичний гігант Maersk розширить свій парк електромобілів в ІндіїЛогістичний гігант Maersk розширить свій парк електромобілів в Індії
Для подальшого розгортання свого автопарку компанія інвестує у розвиток зарядної мережі.
Представлено оновлену Tesla Model 3 2024-го модельного рокуПредставлено оновлену Tesla Model 3 2024-го модельного року
Нова Tesla Model 3 отримала змінену зовнішність та салон. Електромобіль тепер здатний проїхати більшу відстань на одному заряді.
Компанія Renault анонсувала дебют нового Scenic E-TechКомпанія Renault анонсувала дебют нового Scenic E-Tech
Французька компанія Renault готова представити публіці новий електричний кросовер Scenic E-Tech 2024. Авто вже показали на офіційному фото напередодні дебюту.
Toyota Supra 1994 року продали за 62 500 доларівToyota Supra 1994 року продали за 62 500 доларів
Як зазначено в описі, автомобіль доставлено до Каліфорнії новим, але до продажу він встиг побувати у власності двох осіб.
В Україні більше електромобілів, ніж у ПольщіВ Україні більше електромобілів, ніж у Польщі
Український ринок електромобілів щомісяця демонструє рекорди. Щомісяця зростає інтерес до таких машин, їх все більше привозять з-за кордону.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015