Toyota Supra 1994 року продали за 62 500 доларів

14:19 01.09.2023
Toyota Supra 1994 року продали за 62 500 доларів

Аукціон Bring a Trailer продав спорткар Toyota Supra Turbo 1994 року за 62 500 доларів. Як зазначено в описі, автомобіль доставлено до Каліфорнії новим, але до продажу він встиг побувати у власності двох осіб. При цьому жодних ДТП чи серйозних поломок у його історії не було. У серпні цього року Supra пройшла повне технічне обслуговування.

Варто зазначити, що автомобіль зазнав деяких змін. Колишній власник перефарбував кузов у нинішній відтінок червоного, хоча з конвеєра «дводверка» вже була кольору Renaissance Red. Деякі зміни відбулися й під капотом. 3,0-літровий рядний шестициліндровий 2JZ-GTE з подвійним турбонаддувом та проміжним охолодженням оснащено новим повітрозабірником K&N. Заводська вихлопна система замінена компонентами HKS із нержавіючої сталі. Моторний відсік посилено додатковими розпірками.

Із заводу віддача двигуна складала 330 к.с. та 441 Нм крутного моменту. Вся ця потужність відправляється на задні колеса через чотириступінчасту автоматичну коробку передач та диференціал Torsen, що самоблокується. Сріблясті 17-дюймові п’ятиспицеві колісні диски «взуті» у шини Nankang. Гальма дискові з фірмовими супортами Supra та вентильованими роторами.

Салон оздоблений чорно-червоною шкірою й укомплектований спортивним кермом та «ковшами» з посиленою бічною підтримкою. В оснащенні автоматичний клімат-контроль, круїз-контроль та неоригінальна стереосистема Pioneer із сенсорним екраном. Також зазначені заднє антикрило, протитуманні фари та підігрів дзеркал.

На панелі приладів спідометр із максимальною відміткою 290 км/год, тахометр з червоною лінією 6800 об/хв, датчики температури охолоджуючої рідини та рівня палива. Цифровий одометр показує 191 511 км.

Новий власник Toyota Supra Turbo 1994 року з'явився в останній день літа. За ці гроші він міг би придбати новий Land Rover Evoque, але віддав перевагу 29-річній японській спортивній «дводверці».


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015