Логістичний гігант Maersk розширить свій парк електромобілів в Індії

15:16 01.09.2023
Логістичний гігант Maersk розширить свій парк електромобілів в Індії

Данська логістична компанія Maersk заявила про розширення свого парку електромобілів в Індії, де пропонує послуги доставки першої, середньої та останньої милі в секторі «електронної комерції». У компанії прогнозують, що найближчими роками на Індію чекає економічний розквіт і розраховують добряче на цьому заробити.

До жовтня 2023 року Maersk планує оперувати 500 невеликими електромобілями у 26 містах. Зараз її «індійський» автопарк налічує 200 тук-туків та невеликих електровантажівок у 15 містах, які вже проїхали понад 135 000 км. Залежно від розміру фургони можуть перевозити від 550 до 700 кг, а їхній запас ходу становить 120 км.

Maersk готова надати клієнтам електромобілі різних варіантів, від невеликих двоколісних, які доставляють готові салати в межах столичного регіону, до автомобілі для доставки товарів по всій країні. Для подальшого розгортання свого автопарку компанія інвестує у розвиток зарядної мережі. Є у Maersk й інші ініціативи, націлені на досягнення до 2040 року нульових викидів у глобальних масштабах. Зокрема для підзарядки електромобілів на своїх складах по всій Індії компанія використовує сонячну енергію.


Источник: Autogeek
Фото: Elective
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015