Новости за 01.05.2023

Porsche Taycan розфарбували у всі кольори веселки на честь 75-річчя брендуPorsche Taycan розфарбували у всі кольори веселки на честь 75-річчя бренду
На виставці Photofairs Shanghai 2023, присвяченій фотографії та цифровим витворам мистецтва, Porsche представила арт-кар Taycan.
Toyota викрили у фальсифікації краш-тестів бюджетних моделейToyota викрили у фальсифікації краш-тестів бюджетних моделей
Неназване джерело повідомило японську корпорацію про нечесне проведення випробувань на пасивну безпеку при бічному ударі. Внутрішнє розслідування підтвердило правоту інсайдера.
Британці назвали найекономічніші автомобілі з однолітровими двигунамиБританці назвали найекономічніші автомобілі з однолітровими двигунами
Є багато факторів, які потрібно враховувати під час вибору автомобіля. Одним із важливих є витрата палива. Адже від цього залежить, наскільки затратною буде ваша їзда.
У Каліфорнії всі електромобілі повинні бути з двонаправленою зарядкоюУ Каліфорнії всі електромобілі повинні бути з двонаправленою зарядкою
Відповідно до запропонованого законопроекту, до 2027 року електромобілі, які продаються в Голден-Стейт, можуть мати двонаправлену зарядку.
Російська нафта досі живить європейські автомобілі за допомогою ІндіїРосійська нафта досі живить європейські автомобілі за допомогою Індії
Згідно з даними, зібраними Bloomberg з аналітичної компанії Kpler, ця азіатська країна на шляху до того, щоб цього місяця стати найбільшим постачальником нафтопродуктів у Європі.
Toyota підготувала ювілейні спецверсії трекового купе SupraToyota підготувала ювілейні спецверсії трекового купе Supra
На честь «ювілейного», сотого, купе автоспортивний підрозділ збере три особливі трекові автомобілі. Вони відрізнятимуться особливим відтінком кузова та спеціальним шильдиком.
Тюнінг-ательє «Twisted» перетворить Suzuki Jimny на преміальній позашляховикТюнінг-ательє «Twisted» перетворить Suzuki Jimny на преміальній позашляховик
Twisted вже приймає замовлення на «обмежену кількість» авто з орієнтовною ціною трохи нижче 50 000 фунтів стерлінгів (62 000 доларів США) до сплати податків.
Литва передала Україні партію позашляховиківЛитва передала Україні партію позашляховиків
В Україну продовжує надходити різноманітна допомога від західних партнерів. У суботу, 29 квітня, Литва передала Україні партію позашляховиків.
Новий Toyota Hilux GR SPORT виходить на український ринокНовий Toyota Hilux GR SPORT виходить на український ринок
Модифікація GR SPORT піднімає легендарний Toyota Hilux на нові висоти
На аукціоні продадуть 20 армійських позашляховиків «Богдан Моторс»На аукціоні продадуть 20 армійських позашляховиків «Богдан Моторс»
Зовсім скоро, 8 травня 2023 року повинен пройти аукціон з продажу двох десятків повнопривідних армійських автомобілів KIA KM 450 збанкрутілого підприємства «Богдан Моторс».
В Україні з 1 травня набуває чинності нова редакція ПДРВ Україні з 1 травня набуває чинності нова редакція ПДР
У літній період ближнє світло фар за містом не є необхідним у світлий час доби. Водіїв не штрафують за не ввімкнені освітлювальні прилади.
У Китаї представили кросовер Nio ES6 другого поколінняУ Китаї представили кросовер Nio ES6 другого покоління
Обидва покоління Nio ES6 зроблені у фірмовому стилі та дуже схожі одне на одного, проте нова модель все ж має інший кузов.
Dacia Duster отримав спортивну версіюDacia Duster отримав спортивну версію
Німецький дилер CarPoint виставив на продаж спеціальну версію Dacia Duster - Duster CarPoint Yellow Edition. Варто зазначити, що подібної модифікації ніколи не було у заводській лінійці моделі.
В США представили мобільну зарядну станцію на 5 електромобілівВ США представили мобільну зарядну станцію на 5 електромобілів
Стартап Xos, Inc. представив друге покоління Xos Hub - мобільну зарядну станцію, яка може забезпечити швидкий та стійкий доступ до енергії для автопарків та пасажирських електромобілів.
Tesla покращить систему екстреного гальмування з наступним апдейтом ПЗTesla покращить систему екстреного гальмування з наступним апдейтом ПЗ
Tesla випустила нове оновлення програмного забезпечення для своїх автомобілів, яке додає багато нових функцій.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015