Toyota підготувала ювілейні спецверсії трекового купе Supra

19:40 01.05.2023
Toyota підготувала ювілейні спецверсії трекового купе Supra

Toyota Motor прозвітувала про випуск сотого екземпляра трекового купе GR Supra GT4. За виробництво спортивної «дводверки» відповідає Toyota Gazoo Racing. На честь «ювілейного» купе автоспортивний підрозділ збере три особливі трекові автомобілі. Вони відрізнятимуться особливим відтінком кузова та спеціальним шильдиком.

Модифікація GR Supra GT4 вийшла у березні 2020 року. Спочатку її пропонували лише на ринку Європейського Союзу. У серпні того ж року спорткупе з’явилося на ринку Північної Америки, а жовтні - у Японії та інших азіатських країнах. 2022 року вийшла модернізована версія GR Supra GT4 EVO, доопрацьована з урахуванням зауважень користувачів.

Зовні від стандартної модифікації трекове купе GR Supra GT4 відрізняється вуглепластиковим спліттером та заднім антикрилом. У салоні - спортивне кермо, ковші із шеститочковими ременями безпеки та каркас безпеки.

Купе укомплектовано 3,0-літровим турбодвигуном, форсованим до 430 к.с. Працює агрегат у парі з 7-діапазонним «автоматом» із підрульовими пелюстками.

У стандартному оснащенні гоночні гальма (шестипоршневі спереду, чотирипоршневі ззаду), посилені стабілізатори, амортизатори KW та шини Pirelli. Також купе дісталися самоблокуючийся механічний диференціал, легкосплавна вихлопна система Akrapovic та гоночний бензобак ATL FT3 на 130 літрів.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015