Новий етап співпраці Ford та PSA Peugeot Citroen

00:00 10.10.2005
Новий етап співпраці Ford та PSA Peugeot CitroenFord Motor Company та PSA Peugeot Citroen анонсували сьогодні 4 етап співпраці щодо розробки спільних дизельних двигунів для комерційних та пасажирських авто.

Розроблені спільними силами двигуни використовуються на широкій гамі автомобілів: від малолітражних авто - до автомобілів преміу-класу, а тепер ще й комерційних авто. Ford Motor Company використовує двигуни, які були розроблені спільними силами з PSA Peugeot Citroen, в автомобілях марок Ford, Volvo, Jaguar та Land Rover. В свою чергу PSA Peugeot Citroen використовує ці двигуни для автомобілів Peugeot та Citroen.

Спільна програма щодо розробки та випуску двигунів була започаткована ще в 1998 році. З цього часу більше 4000 000 дизельних двигунів було випущено. Цей факт робить компанії Ford Motor Company та PSA Peugeot Citroen лідерами з випуску дизельних двигунів у світі.

Значні інвестиції в 4 Етапі
Цей етап передбачає залучення 332 млн. євро для розробки двох нових двигунів.
Ford Motor Company розробить 2,2-літровий дизельний двигун для Ford Transit , а також для комерційних автомобілів PSA Peugeot Citroen Boxer та Jumper. Розробки будуть проходити на сучасному заводі двигунів Dagenham в Essex, Англія. PSA Peugeot Citroen розробить 2,2-літровий преміум якості дизельний двигун для обох компаній, який буде використовуватися на середніх/ великих та преміум моделях. Цей процес буде проходити на заводі Tremery, що у Франції. Завод Tremery є одним з найбільших у світі заводів з виготовлення дизельних двигунів.

Ford Motor Company виготовить 200 000 дизельних двигунів в Dagenham на рік. PSA Peugeot Citroen виготовить двигуни для пасажирських автомобілів на заводі в Tremery в кількості 200 000 штук на рік.

Про 4 етап співпраці сьогодні оголосили L.W.K. Booth, Виконавчий віце-президент Premier Automotive Group та Ford of Europe, і Jean-Martin Folz, головний виконавчий директор PSA Peugeot Citroen. Двоє високопосадовців окреслили проект, як „ один з найуспішніших програм з розробки двигунів в автомобільній індустрії на сьогоднішній день".


Источник: Ford Украина
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015