Придбав Volkswagen – отримай до 8 000 грн. на пальне

15:43 15.01.2010
Придбав Volkswagen – отримай до 8 000 грн. на пальне

Спокуслива акція проходить в рівненському автосалоні Volkswagen компанії «Вік-Експо». Адже зараз, придбавши автомобіль з фінансуванням можна отримати в подарунок до 1000 л. пального.

Покупці автомобілів Volkswagen та , які скористались фінансовими послугами від Порше Лізинг Україна та Порше Мобіліті, отримують з початку цього року в подарунок (за 10 коп.) паливну картку Shell з сумою на рахунку, яка дозволить йому придбати до 1000 літрів пального.

Нагадаємо, що в Рівному автомобіль Volkswagen можна придбати у офіційного дилера компанії «Вік-Експо»( вул. Пухова, 85)

Кожен клієнт, який придбає автомобіль з фінансуванням, отримає такий подарунок разом зі своїм автомобілем. Сума на рахунку картки залежатиме від вартості автомобіля та складатиме від 4 тис. до 8 тис. гривень, що приблизно відповідає 500-1000л. пального.

Фінансовий партнер марок Volkswagen завдяки такій акції прагне звернути увагу клієнтів на те, що і фізичні, і юридичні особи мають можливість в будь який момент без проблем отримати надійне та прозоре фінансування купівлі автомобіля, незважаючи на проблему ліквідності української банківської системи в Україні.

Завітайте в автосалон Wolkswagen, м. Рівне, вул. Пухова, 85, тел.(362) 69-00-03

Поряд із паливною карткою зараз можна скористатися ще і наступними акціями:


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015