Mercedes-Benz G-Class присвятили соколиному полюванню

18:43 28.08.2024
Mercedes-Benz G-Class присвятили соколиному полюванню

Польське тюнінгове ательє Carlex Design відоме своїми яскравими та екстравагантними проектами. Черговий шедевр майстрів компанії - унікальний Mercedes-Benz G-Class, створений для поціновувачів соколиного полювання. Цікаво, що в комплекті з машиною пропонується гвинтівка ручної роботи.

Для багатьох із нас соколине полювання - це загадка, але ним займаються в усьому світі, і воно вже давно користується особливою популярністю на Близькому Сході. Дві європейські компанії - Carlex Design і VO Falcon - об'єдналися, щоб вшанувати своєю увагою світ соколиного полювання, і запропонувавши його заможним фанам унікальні Mercedes-Benz G-Class і мисливську гвинтівку.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Carlex Design (@carlex_design)

Дизайнери Carlex підготували позашляховик, який отримав ім'я G-Falcon. Найбільш примітним елементом машини стала намальована вручну і вигравірувана на всій поверхні даху фреска із зображенням сокола. Кузов пофарбований в особливий бронзовий відтінок і покритий прозорим лаком, який створює особливе відчуття об'єму. Кожна кузовна деталь зазнала змін.

Автомобіль отримав нове оформлення передньої частини кузова, розширені арки, нові пороги і бампера, а також унікальний чохол запасного колеса з написом «G-Falcon». Доповнюють вигляд легкосплавні диски оригінального дизайну з низькопрофільною швидкісною гумою.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Carlex Design (@carlex_design)

Не менш ефектний вигляд має інтер'єр G-Falcon. Панель приладів, рульове колесо, тунель трансмісії, сидіння та дверні панелі обтягнуті шкірою глибокого відтінку червоно-коричневого кольору. Двері та центральну консоль прикрасили вишитими вручну оксамитовими вставками з особливим орнаментом, а кнопки дверних замків ручної роботи нагадують кіготь сокола.

Гвинтівка VO Falcon також створена вручую, має художнє гравіювання, і сама по собі є витвором мистецтва. Для зберігання передбачено спеціальний кейс зі шкіряним оздобленням.

Незвичайний проект буде представлений на Міжнародній виставці полювання і кінного спорту в Абу-Дабі 31 серпня.


Источник: Авто Центр
Фото: Carlex Design
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015