Hyundai оприлюднила ціни та комплектації оновленого Santa Cruz

19:37 23.08.2024
Hyundai оприлюднила ціни та комплектації оновленого Santa Cruz

Наприкінці нинішнього літа компанія Hyundai вивела на ринок оновлений пікап Santa Cruz. Презентація новинки відбулася навесні на автошоу в Нью-Йорку, але тільки зараз стали відомі ціни і комплектації машини.

Перший в історії Hyundai пікап отримав позитивний відгук у покупців, і в компанії вирішили зміцнити успіх, запропонувавши рейстайлінг та оновлення моделі. Клієнти можуть вибирати між двома варіантами двигунів.

Базовий агрегат - це 2,5-літровий атмосферний чотирициліндровий двигун потужністю 191 к. с. і 245 Нм, а флагманський 2,5-літровий турбований чотирициліндровий двигун видає 281 к. с. і 422 Нм.

До оновлень увійшли нова панель приладів зі здвоєними 12,3-дюймовими дисплеями інформаційно-розважальної системи та шкали приладів, нове кермове колесо, змінені вентиляційні отвори та центральний підлокітник заднього сидіння з двома підстаканниками. Усі комплектації отримали бездротові Apple CarPlay і Android Auto, оновлення програмного забезпечення і прошивки «повітрям», порти USB-C, Bluelink і сканер відбитків пальців.

Крім зміни інтер'єру, Hyundai зробив екстер'єр Santa Cruz 2025 року більш брутальним і менше схожим на кросовер. Це досягається появою нового облицювання радіатора з характерною вертикальною світлотехнікою і яскраво вираженою чорною обробкою.

Ціни стартують з $28500 за базову версію з моноприводом і атмосферним мотором. За топову версію з турбомотором і системою 4WD починаються з $42500.


Источник: Авто Центр
Фото: Hyundai
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015