Ford відмовляється від електричного позашляховика і відкладає випуск вантажівки

20:23 22.08.2024
Ford відмовляється від електричного позашляховика і відкладає випуск вантажівки

Ford оголосив, що не випускатиме жодних нових електромобілів, доки не зможе забезпечити рентабельність моделей.

Позашляховик, схожий на Expedition, раніше уже був відкладений (з 2026 до 2027 року). Після скасування його випуску компанія зосередиться на створенні нових трирядних позашляховиків з бензиновими та гібридними двигунами.

«Ford тепер планує використовувати гібридні технології для своїх наступних трирядних позашляховиків. У результаті цього рішення компанія візьме спеціальну безготівкову комісію в розмірі близько 400 мільйонів доларів США на списання певних виробничих активів для конкретних продуктів для раніше запланованих повністю електричних трирядних позашляховиків, які Ford більше не буде використовувати у виробництві. Ці дії також можуть призвести до додаткових витрат і грошових витрат у розмірі до 1,5 мільярда доларів США, і компанія відобразить їх у кварталі, в якому вони були понесені, як спеціальну статтю», - йдеться в повідомленні Ford.

Очікуваний наступник F-150 Lighting, відомий як вантажівка T3, тепер, як передбачається, надійде у виробництво наприкінці 2027, а не 2025 року.

«Враховуючи всі знання, отримані завдяки клієнтам з F-150 Lightning, вантажівка запропонує функції та можливості, яких ніколи не бачили на жодній вантажівці Ford, зокрема покращену можливість двонапрямної зарядки та вдосконалену аеродинаміку. Вантажівку збиратимуть у центрі електромобілів BlueOval City у Теннессі», - кажуть в компанії.


Источник: NV.UA
Фото: Ford
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015