Шукаєте позашляховик - є безпрограшний варіант

17:46 16.08.2024
Шукаєте позашляховик - є безпрограшний варіант

Ви мрієте про авто, яке може здолати будь-яке бездоріжжя і водночас елегантно виглядати в діловому кварталі міста. Робіть вибір на користь «Рено Дастер». Власники цього авто вже оцінили його переваги. Йдеться не тільки  про належність до легендарного французького бренду, але і про  естетичний стиль, про безпрецедентну потужність і прохідність.

Якщо є бажання, ви можете купити Renault Duster дуже швидко. Потрібно лише звернутися до надійного продавця. В Україні є компанія, яка є офіційним дилером виробника, і це Renault Арма Моторс Київ. Щодо можливостей моделі, коротко розглянемо їх далі.

Головний козир в дії

Прохідність «Рено Дастер» уже давно стала легендою. Її забезпечує поєднання чинників:

Варто зазначити розміри кліренсу - вони складають 210 мм. Кут з'їзду дорівнює 33°, заїзду - 30°. Отже, усі ці характеристики дозволяють долати не лише пісок або сніг, а навіть гірську місцевість. Повний привод ідеально працює в різних режимах:

Навіть в умовах критичного бездоріжжя позашляховик легко маневрує і зберігає плавність ходу. Швидкість руху контролює система ABS. Ця технологія запобігає блокуванню коліс і ковзанню. Спрацьовує вона при швидкості від 10 км/год.

Нові технології - допомога водієві

В Renault Duster потужність поєднана із різними інноваційними рішеннями. Прикладом є мультимедійна система Easy Link. Панель приладів оснащена монітором 4х4, на якому відображується інформація про показники, які мають значення в умовах бездоріжжя. Серед таких:

Але варто зазначити, що така функція доступна лише авто із повним приводом. Під час покупки ви можете вибрати багатофункціональну магнітолу, яка теж є частиною мультимедійної системи Easy Link. Вона включає такі елементи:

Управління може здійснюватися на кермовій колонці. Також система сумісна зі смартфоном. З її допомогою можна організувати навігацію. Комфорт водіям пасажирів забезпечує система автоматичного кондиціонування, яка підтримує постійну температуру всередині салону. Також є технологія підігріву передніх сидінь.

Більш детально про функції, технічні характеристики авто і про умови співпраці ви дізнаєтеся у менеджерів салону.


Источник: Арма Моторс
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015