Оновлений Lincoln Navigator розсекретили напередодні дебюту

19:15 14.08.2024
Оновлений Lincoln Navigator розсекретили напередодні дебюту

Залишилося менше доби до офіційного дебюту преміального Lincoln Navigator (він намічений на 15 серпня). Щоб підігріти інтерес публіки до новинки, компанія опублікувала відео, в якому частково розкрила інтер'єр і екстер'єр моделі.

Судячи з кадрів, оновлений Navigator буде виконаний у тій самій стилістиці, що і розкішний Nautilus. Від попередника модель відрізняється підсвіченою решіткою радіатора, обрамленою тонкими фарами, і новим переднім бампером із заокругленим повітрозабірником. На кормі видно тонку світлову смугу і напис «LINCOLN», а ще оновлені значки Navigator і двоколірні колісні диски.

У салоні позашляховика можна побачити бачити бачити нове двоспицеве рульове колесо і центральну консоль, яка включає в себе закриті підстаканники і перемикач передач у вигляді клавіші піаніно. За даними інсайдерів, в оснащення також увійде великий вигнутий екран діаметром близько 55 дюймів.

Очікується, що оновлений Navigator запропонують із гібридним 3,5-літровим двигуном PowerBoost V6 потужністю 430 к.с. і 772 Нм крутного моменту. Виробництво новинки налагодять на заводі компанії в Кентуккі (США).


Источник: Авто Центр
Фото: Lincoln
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015