Який кросовер Volvo вибрати

17:25 14.08.2024
Який кросовер Volvo вибрати

Охочі придбати просторий та місткий транспортний засіб часто звертають увагу на кросовери, адже вони чудово підходять для міста й бездоріжжя. Автомобілі Volvo за багатьма показниками вважаються одними з найкращих у світі.

Купити нову машину або з пробігом можна в офіційному дилерському центрі. «Вікінг Моторз» - дилерський центр шведського автовиробника в Україні, який допоможе вибрати транспортний засіб будь-якої комплектації з різними типами двигуна.

Які моделі кросоверів мають найбільший попит

Перед тим як вибрати той або інший транспортний засіб, варто ознайомитися з доступними для покупців в Україні серіями. Тим, хто бажає купити Volvo в офіційного дилера, варто визначитись, для чого саме потрібен автомобіль та яку суму планується витратити.

XC90: хороший вибір для родини

Цей SUV - найбільший у лінійці виробника, відрізняється містким, просторим інтер’єром та вишуканим дизайном. Цей автомобіль стане ідеальним рішенням для родини з дітьми, адже в ньому можна з комфортом розмістити до семи осіб на трьох рядах сидінь. 

Сучасний і стильний позашляховик доступний із бензиновим або дизельним двигуном, також у наявності в офіційного дилера є гібриди. Повнопривідна машина оснащена передовими системами безпеки для захисту від зіткнень, зокрема функцією автоматичного гальмування.

Volvo XC60: оптимальне поєднання розмірів і маневровості

Цей позашляховик за габаритами менший у порівнянні з попереднім, розрахований на п’ять осіб. Відрізняється хорошою маневровістю та сучасним оснащенням. Серед головних переваг цієї моделі варто виділити:

Завдяки стильному дизайну авто сподобається прихильникам естетики.

Volvo XC40 для міського життя

Це компактний SUV, створений для прибічників вишуканого стилю. Оснащений технологічними рішеннями для зв'язку та розваг. Наприклад, Android Auto™ та Apple CarPlay дають можливість користуватися різними функціями свого смартфона. Через застосунок Volvo On Call можна отримати доступ до авто тоді, коли це треба.

Зверніться до офіційного дилера, щоб вибрати свій варіант кросовера Вольво. 


Источник: «Вікінг Моторз»
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015