Опубліковано китайський рейтинг якості електромобілів і гібридів

16:03 13.08.2024
Опубліковано китайський рейтинг якості електромобілів і гібридів

Китайський підрозділ американського агентства J.D. Power склав рейтинг якості електромобілів та гібридів. Для цього було проведено опитування майже 10 тисяч власників нових автомобілів, що перебувають в експлуатації від двох до шести місяців, та сформовано кількість проблем на 100 автомобілів.

Автовласникам пропонувалося оцінити машини у дев'яти категоріях: дисплей, екстер'єр, інтер'єр, мультимедійна система, сидіння, водіння, електронні помічники, силова установка та клімат-контроль. Вивчивши результати, експерти китайської J.D. Power дійшли висновку, що загалом якість автомобілів знизилася. Таке явище вони пов'язують з тим, що на тлі конкуренції компанії намагаються якнайшвидше вивести на ринок новинки, часто жертвуючи часом на розробку і різними перевірками.

У сегменті електромобілів та гібридів переміг Zeekr 001, оцінка якого склала 171 бал. На другому місці з результатом 174 бали - Li L9. Ну а на третьому місці опинився Nio ES8 (177 балів). До речі, ці дані відрізняються від тих, які раніше навела Китайська асоціація якості - тоді Li L9 посів останнє місце у списку якісних машин.

Найменш якісним за версією J.D. Power став електричний BYD Song Plus EV, який набрав 248 балів. Трохи кращий результат має його гібридна модифікація - 242 бали. На третьому рядку антирейтингу знаходиться Baojun Yep (238 балів).


Источник: Мотор
Фото: JD Power China
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015