Бренд DS Automobiles святкує 5-річний ювілей початку власної історії в Україні!

13:35 08.08.2024
Бренд DS Automobiles святкує 5-річний ювілей початку власної історії в Україні!

Святкування будь-якого ювілею дозволяє озирнутись назад, щоб побачити неймовірний обсяг проведеної успішної роботи. Наприклад, для Бренду DS Automobiles святкування власного 5-річного ювілею в Україні означає три ексклюзивних салонів у Києві, Харкові та Львові, унікальні пропозиції для клієнтів, майже півтисячі проданих автомобілів. Під час ювілею можна озирнутись, але не для того, щоб зупинятись - а лише для того, щоб надихнутись й далі впевнено рушити вперед для нових досягнень!

Історія DS Automobiles в світі: легендарний родовід, втілення «французької розкоші» у поєднанні з високими технологіями автомобільного світу

Історія DS починається ще з середини минулого сторіччя – адже саме тоді було представлено першу модель DS 1955 року. Автомобіль CITROEN DS 1955 став ідеальним втіленням найбільш сміливих конструкторських думок: гідропневматична підвіска на всіх колесах, аеродинамічний силует кузова, згодом додались поворотні фари. Розвиток моделі також подарував максимально розкішні версії з високоякісним оздобленням салону, що використовувались для перевезення навіть президентів Франції!

Таким чином, ще від часів появи першої моделі DS 1955 року, саме ці дві літери стали символом поєднання високих технологій та максимальної розкоші у «французькому стилі». Унікальний підхід до створення автомобілів знайшов своє втілення на початку 2010-х років, коли керівництво Групи PSA вирішило заснувати окрему лінійку преміальних автомобілів. Адже на той час можливості Групи PSA вже відповідали найвищим рівням розвитку автомобільного світу, проте основні Бренди - PEUGEOT та CITROEN - мали залишатись все також доступними для широкого кола покупців. Ідеальною відповіддю на поставлену задачу стало створення окремої лінійки автомобілів DS, що спочатку перебували у складі CITROЁN, але згодом були виведені в окремий Бренд DS Automobiles.

Новітній преміальний Бренд DS Automobiles взяв для себе за основу філософію поєднання вишуканої «французької розкоші» та надсучасних автомобільних технологій. Наприклад, інноваційні матричні фари DS MATRIX LED VISION забезпечують чудове освітлення дороги та, водночас, своїм виглядом нагадують справжні діаманти. Адаптивна електронно-керована підвіска DS Scan Suspension постійно налаштовується відповідно до стану дороги для забезпечення найкращого комфорту. Для оздоблення салонів автомобілів DS використовуються високоякісні матеріали - включаючи шкіру NAPPA - а передню панель прикрашають надсучасні широкоформатні дисплеї, що формують новий досвід взаємодії з автомобілем. Нарешті, варто відзначити й появу електрифікованих версій E-TENSE: повністю 100% електромобілів або гібридів типу Plug-In з можливістю пересування виключно на електроприводі, завдяки чому версії E-TENSE не лише пропонують можливість екологічно-чистого руху, але й сприяють досягненню максимальної тиші та, відповідно, акустичного комфорту під час цього руху.

Таким чином, сьогодні преміальний Бренд DS Automobiles ідеально втілює ідею поєднання «французької розкоші» та інноваційних технологій, завдяки чому посідає гідне місце у складі глобального автомобільного концерну Stellentis.

Історія DS Automobiles в Україні: перший ювілей новітньої історії, ексклюзивні автосалони, майже півтисячі проданих автомобілів

Рівно п'ять року тому назад - влітку 2019 року - було відкрито перший окремий автосалон DS Automobiles в Україні. Разом з перезапуском лінійки повністю нових автомобілів DS та подальшим відкриттям окремих ексклюзивних автосалонів DS, це стало початком нової історії Бренду в нашій країні. Станом на сьогодні, Бренд DS Automobiles має вже три окремі автосалони DS у найбільших містах України - Києві, Харкові, Львові.

За п'ять років нової історії DS Automobiles в Україні, загалом було продано близько півтисячі автомобілів (на момент підготовки прес-релізу продано 477 автомобілів) різних моделей: DS 3, DS 4, DS 7, DS 9 у різних версіях. Відповідно до глобальної стратегії Бренду на власну електрифікацію, в Україні також пропонуються моделі DS у електрифікованих версіях E-TENSE - наприклад, повністю 100% електромобіль DS 3 E-TENSE або Plug-In-гібридний кросовер DS 7 E-TENSE з повним приводом.

Крім того, DS Automobiles в Україні повністю наслідує також й іншу глобальну стратегію Бренду - постійне оновлення колекцій доступних комплектацій та пропозицію ексклюзивних варіантів автомобілів. Найкращим прикладом може бути нещодавній запуск моделей DS 4 та DS 7 у виконанні ANTOINE DE SAINT EXUPERY, що присвячені культовому французькому письменнику та вирізняються оригінальним дизайном і оздобленням салону з численними індивідуальними відзнаками спец-серії. Ці ексклюзивні пропозиції є ідеальним прикладом широкого модельного ряду DS Automobiles в Україні.

Актуальна лінійка моделей DS Automobiles в Україні: автомобілі на будь-який смак та запити покупців

Сьогодні в Україні представлено одразу декілька моделей Бренду DS Automobiles, що дозволяє повністю задовольнити побажання клієнтів, запропонувавши моделі на будь-який смак та відповідно до запитів покупців: різноманітні типи кузовів - кросовер, хетчбек, седан; різноманітні двигуни - бензиновий, дизельний, гібридний або навіть повністю 100% електричний. Бренд DS Automobiles пропонує в Україні декілька абсолютно різних моделі, проте їх поєднує одна спільна риса - прагнення до вишуканої автомобільної розкоші у французькому стилі!

Найменшим представником Бренду виступає Новий DS 3. Це компактний кросовер, що вільно почувається навіть на тісних міських вулицях та вирізняється характерним дизайном: фірмова решітка радіатора DS WINGS, новітні вертикальні LED-ліхтарі денного світла, висувні ручки дверцят, двокольорове фарбування кузова з контрастним чорним дахом, а також унікальний елемент «плавець акули» на центральній стійці. Вишуканий інтер'єр DS3 з високоякісними матеріалами оздоблення та декором CLOUS DE PARIS доповнюється високотехнологічним оснащенням - наприклад, мультимедійною системою DS IRIS з широкоформатним 10-дюймовим дисплеєм. Окремо варто відзначити, що Новий DS3 пропонується в Україні у повністю 100% електричному виконанні E-TENSE: електродвигун потужністю 115 кВт (156 к.с.) та акумулятор ємністю 54 кіловат-години з розрахунковим запасом ходу до 402 км.

Абсолютно нове крос-купе DS 4 пропонує унікальне поєднання стильного купе-подібного силуету кузова з практичністю та універсальністю хетчбека або кросовера. Загострені фари DS MATRIX LED VISION та великі 19-дюймові колісні диски підкреслюють динамічність автомобіля, а версія Trocadero Cross з всесезонними шинами та захисними накладками дозволяє впевнено вирушати за межі звичних доріг у пошуках пригод. Окрім вишуканого салон у стилі «французької розкоші», що завжди є однією з характерних переваг всіх моделей Бренду, також Новий DS4 може приємно здивувати потенційних покупців гаммою запропонованих двигунів - або надзвичайно економічний турбодизель 1.5 BlueHDi 130, або надзвичайно потужний бензиновий турбомотор 1.6 PureTech 215.

Нове втілення флагманського кросовера DS 7 демонструє найкращі технічні напрацювання Бренду, покликані зробити кожен кілометр подорожі максимально комфортним та безпечним: адаптивна підвіска DS Scan Suspension, пакет «Безпека Plus» та система нічного бачення з можливістю попередження про пішоходів або тварин. Салон автомобіля також відповідає його високому статусу - наприклад, передня панель прикрашена годинним BRM 180, для оздоблення інтер’єру використовується шкіра або алькантара, передбачено цифровий 12,3-дюймовий кластер панелі приладів та сенсорний 12-дюймовий дисплей, а передні сидіння можуть приємно здивувати багато-точковим масажем спини. Нарешті, кросовер DS 7 підкреслює власний статус флагмана пропозицією силових агрегатів - або економний турбодизельний двигун 1.5 BlueHDi 130 з переднім приводом, або високотехнологічний та надпотужний 300-сильний бензиново-електричний Plug-In-гібрид E-TENSE з повним приводом 4х4.

Найбільшим легковим автомобілем Бренду виступає седан бізнес-класу DS 9, що уособлює собою не лише максимально розкішний автомобіль, але й історичні зв'язки з першою моделлю DS 1955 року: аеродинамічний краплеподібний силует кузова, невеличка кришка багажника, додаткові жовті ліхтарі-корнети на стійках даху. Крім того, седан DS 9 може здивувати максимально розкішним салоном: вишукані матеріали оздоблення, новітня мультимедійна система, оздоблення сидінь натуральною зернистою шкірою, а також - унікальний пакет DS Lounge, що включає задні сидіння з підігрівом та вентиляцією, функцію масажу для задніх пасажирів, інтегрований підлокітник з елементами керування опціями комфорту тощо. Автомобіль DS 9 пропонується в Україні виключно з високоефективним бензиновим двигуном 1.6 PureTech 215, який оптимально поєднує достатню потужність та помірне споживання пального.

Дякуємо нашим клієнтам за спільний багаторічний рух вперед. Адже саме розвиток відповідно до побажань клієнтів та невпинне самовдосконалення дозволяють Бренду DS Automobiles створювати не просто автомобілі, але справжні витвори автомобільного мистецтва. Вони ідеально відповідають побажанням вибагливих покупців та втілюють мрії про свободу пересування. Долучайте і ви до цього унікального вишуканого світу та дізнайтесь більше про DS Automobiles в Україні!


Источник: DS
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015