Polestar не поспішає впроваджувати автопілот у свої електрокари

19:46 31.07.2024
Polestar не поспішає впроваджувати автопілот у свої електрокари

У той час як такі компанії, як Mercedes і Tesla, активно пропонують або обіцяють автономні функції водіння, Polestar дотримується більш обережного підходу. Про це пише Jalopnik.

Автовиробник, що входить до групи Geely разом із Volvo і Lotus, приділяє особливу увагу передовим технологіям у своїх автомобілях, але ставить безпеку понад усе.

Кілька років тому компанія представила концепцію Precept, оснащену сенсорним модулем з лідаром та іншими скануючими технологіями для картування дороги. Ця технологія в майбутньому може забезпечити можливості автономного водіння і розширену допомогу водієві. Однак, незважаючи на готовність Precept до виробництва як Polestar 5, самокерований Polestar ще не вийшов на ринок.

Генеральний директор компанії Томас Інгенлат пояснив виданню Jalopnik, що затримка з впровадженням автономних технологій є навмисною. Polestar має намір дочекатися повного підтвердження безпеки своєї системи перед її впровадженням, щоб гарантувати, що вона дійсно поліпшить безпеку автомобілів.

Таким чином, Polestar не поспішає із запуском безпілотного водіння, щоб забезпечити своїм клієнтам максимальну безпеку. Цей підхід відрізняє компанію від конкурентів і підкреслює її прихильність високому стандарту якості та безпеки.


Источник: NV.UA
Фото: Polestar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015