Ательє Novitec показало свою версію Ferrari Roma Spider

21:30 30.07.2024
Ательє Novitec показало свою версію Ferrari Roma Spider

Німецьке тюнінгове ательє Novitec підготувало пакет доопрацювань для Ferrari Roma Spider. Дизайнери компанії розробили елегантний аеродинамічний обвіс із вуглепластика, а фірмовий блок управління двигуном дав змогу підвищити віддачу мотора і поліпшити швидкісні характеристики новинки.

Аеродинамічний обвіс охоплює, зокрема, новий передній спойлер Novitec, який підвищує притискну силу на передній осі на високих швидкостях, завдяки чому поліпшується стабільність і керованість спорткара. Карбонова передня панель надає машині ще більш ефектного вигляду. Автомобіль також отримав нові карбонові дзеркала заднього виду і елегантні бічні спідниці. У задній частині з'явилися новий спойлер, карбонові накладки на задніх ліхтарях і масивний фірмовий дифузор. Доповнюють вигляд чотири матово-чорних вихлопних труби Novitec.

На спайдері встановили ексклюзивні ковані диски NF 11 від американської Vossen. Спиці доходять до зовнішнього краю обода, а ковпаки ступиць мають вигляд центрального замка. Вони «взуті» у швидкісні шини розмірністю 255/30 ZR 21 спереду і 315/25 ZR 22 - ззаду.

Спортивні пружини Novitec, які знижують дорожній просвіт спайдера приблизно на 35 мм, ідеально налаштовані для роботи з цими ексклюзивними колесами. Вони також доступні в поєднанні з адаптивною передньою підвіскою MagneRide, яка дає змогу піднімати ніс Spider на 40 мм одним натисненням кнопки, щоб долати пандуси в підземних паркувальних гаражах або лежачих поліцейських. Автомобіль повертається до стандартного кліренсу після натискання кнопки вдруге або автоматично після досягнення швидкості 80 км/год.

3,9-літровий V8 із двома турбінами пропонується у трьох варіантах продуктивності. Вони дають змогу розкрити резерв восьмициліндрового двигуна без шкоди для довговічності. Крім того, двигун краще реагує на педаль газу, а також має збільшений крутний момент.

Усі варіанти тюнінгу використовують модуль Novitec N-Tronic, який вводить індивідуально запрограмовані параметри для впорскування, тиску наддуву і запалювання в ЕБУ мотора Ferrari. У топовому варіанті потужність досягає 518 кВт/704 к.с. (+61,8 кВт/84 к.с.) при 7400 об/хв, а максимальний крутний момент - 882 Нм при 3750 об/хв. У цьому випадку Roma Spider розганяється від 0 до 100 км/год лише за 3,2 секунди, а максимальна швидкість збільшується до більш ніж 325 км/год.


Источник: Авто Центр
Фото: Novitec
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015