Genesis планує розширити асортимент гібридів

19:41 18.07.2024
Genesis планує розширити асортимент гібридів

З урахуванням зниження інтересу до електромобілів південнокорейська компанія Genesis планує представити покупцям великий асортимент гібридів, попит на який постійно зростає. Керівник Genesis Майк Сонг підтвердив плани щодо використання гібридних технологій у максимально можливій кількості моделей, перш ніж корейський бренд перейде на електромобілі.

Спочатку компанія Genesis обіцяла перейти на випуск електромобілів з 2025 року, але тепер ця стратегія була скоригована на користь гібридів. На думку керівника преміального бренду, Genesis ніколи не пропонував гібридів, оскільки його серійні моделі були доступні з неелектрифікованими ДВЗ або в повністю електричному виконанні.

На «Фестивалі швидкості» в Гудвуді, Сонг розповів, що п'ять років тому всі в Genesis очікували, що «ера електромобілів настане дуже швидко», тож бажали стати «лідером і революціонером у сфері електромобілів». Однак зараз «клієнти хочуть гібрид більше, ніж електромобіль», що спонукало Genesis вивести гібридну технологію на ринок «якомога швидше» і застосувати її «до якомога більшої кількості моделей».

Тайрон Джонсон, директор з розробки автомобілів Genesis, додав: «В Європі, п'ять або шість років тому всі дуже нервували з приводу штрафів за викиди CO2, і тому було ухвалено багато рішень з цього приводу. Але сьогодні ми домоглися великих успіхів у багатьох напрямках і це дає нам змогу робити те, що ще п'ять років тому було неможливо».

У планах компанії представити асортимент гібридних моделей, причому, це будуть не тільки традиційні HEV, PHEV, а й варіанти з бензогенераторами, здатними максимально збільшити запас ходу.


Источник: Авто Центр
Фото: Genesis
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015