Електромобілі KIA EV3 будуть виробляти в Мексиці

21:13 20.06.2024
Електромобілі KIA EV3 будуть виробляти в Мексиці

Електромобіль KIA EV3 може коштувати менше 30 000 доларів. Для цього потрібно лише обрати правильне місце його виробництва.

KIA поки що не повідомляє, де саме буде вироблятися EV3. Але потенційним місцем «народження» нової моделі може стати Мексика, яка розблокує податкові кредити, щоб зробити електромобіль ще доступнішим.

Як і решта Hyundai Motor Group, KIA останнім часом перебуває в розквіті. У той час як інші автовиробники послаблюють акцент на електромобілях посеред року, повного нерівномірного попиту, KIA просто виходить з новими моделями, такими як трирядний SUV KIA EV9.

Але ніщо так гаряче не очікується, як KIA EV3, який повинен стати одним із сильніших суперників у новій гонці менших і дешевших електромобілів. Також є підстави вважати, що американський ринок KIA EV3 вийде навіть дешевше за цільову ціну в 35 000 доларів.

У кінці недавньої статті в Korea's Business Post сховано рядок про те, що KIA може почати виробництво EV3 на своєму заводі в Монтерреї, Мексика, «у другій половині наступного року». Кілька публікацій опублікували цю новину так, ніби вона підтверджена, але жодних планів щодо EV3 офіційно не було оголошено.

Важливо зазначити, що цей план цілком правдоподібний, і якщо це станеться, тоді це дозволить EV3 претендувати на податкові пільги при продажу в США, що може визначити його початкову ціну в діапазоні до 30 000 доларів США, якщо не менше.


Источник: Autogeek
Фото: InsideEVs
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015